Yardım Mi 10t pro IMEI repair

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
Arkadaşlar mi 10t pro için IMEI repair işlemi yaptırmak istiyorum. Rica etsem uzaktan bağlanarak yapabilecek arkadaşlara ulaşmak için irtibat rica edebilir miyim?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
özel mesaj ile ulaşın hocam yardımcı olalım.

hasanpocox3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
5
Aslında kendiniz yapabilirsiniz sadece 1-2 gün'ü araştırsanız yetiyor. En önemli olanı bl kilit açık olması lazım videolar izledikçe, araştırdıkça zor olmadığını anlıyorsunuz. Uzaktan bağlantıyı çok tavsiye etmem herkes aynı olmaz ama etrafta kötü niyetli olanlarda oluyor, olmuyor değil

akova61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
iphone 7
Konular
3
Aslında kendiniz yapabilirsiniz sadece 1-2 gün'ü araştırsanız yetiyor. En önemli olanı bl kilit açık olması lazım videolar izledikçe, araştırdıkça zor olmadığını anlıyorsunuz. Uzaktan bağlantıyı çok tavsiye etmem herkes aynı olmaz ama etrafta kötü niyetli olanlarda oluyor, olmuyor değil
Dostum bende yurt ışından sipariş verdim bu cihazı bir kaç gün içerisinde elimde olur. Ortalama ne kadar bir ücret talep ediyorlar imei için?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Dostum bende yurt ışından sipariş verdim bu cihazı bir kaç gün içerisinde elimde olur. Ortalama ne kadar bir ücret talep ediyorlar imei için?
hayırlı olsun. imei konusunda yardımcı olabilirim isterseniz.

hasanpocox3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
5
70-120 arası fiyat verenler oluyor hatta ilk bilmediğim zamanlar bana 320 lira diyen oldu. Sizin bilgisayarınıza bağlanıp, kendisi imei yükleyen oluyor ve ya siz imei giriyorsunuz. Pandemi dolayısı ile uzaktan bağlantıyla yapan çok kişi var. İmei değiştirmeden 4 ay tek hattı kullanırsınız normal yurt içi hattınızı taksanız bile. Bazıları 4g'li imei yazmamız lazım der, bunu fazladan ücret almak için yapar. İmei numaraları telefonlara tanımlı olsada, arama, 3g, 4g, internet falan hepsi aynı özelliktir yani siz son model xiaomi cihaz'a 3310 imeisi yükleseniz bile repair olacağından, repairli telefon xiaomi cihazı görünmeye devam eder. Başıma gelmişti bu olayı tam bilmediğimden uzaktan bağlantı yapan kişi, 4g'li hurda telefon imeisini yükleyeceğini böyle sorunsuz kullanacağımı söyledi ama gerçek olanı hurda, kullanılmayan tuşlu telefonun imeisi ile repair yapılsada sorun olmaz.

Siz öncelikle bl kilidini nasıl açacağınızı araştırın sonra imei yazmasını, youtubeda videolar, internette anlatımlar olur, öylelikle araştırdıkça konuyu bulmuş oluyorsunuz

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
70-120 arası fiyat verenler oluyor hatta ilk bilmediğim zamanlar bana 320 lira diyen oldu. Sizin bilgisayarınıza bağlanıp, kendisi imei yükleyen oluyor ve ya siz imei giriyorsunuz. Pandemi dolayısı ile uzaktan bağlantıyla yapan çok kişi var. İmei değiştirmeden 4 ay tek hattı kullanırsınız normal yurt içi hattınızı taksanız bile. Bazıları 4g'li imei yazmamız lazım der, bunu fazladan ücret almak için yapar. İmei numaraları telefonlara tanımlı olsada, arama, 3g, 4g, internet falan hepsi aynı özelliktir yani siz son model xiaomi cihaz'a 3310 imeisi yükleseniz bile repair olacağından, repairli telefon xiaomi cihazı görünmeye devam eder. Başıma gelmişti bu olayı tam bilmediğimden uzaktan bağlantı yapan kişi, 4g'li hurda telefon imeisini yükleyeceğini böyle sorunsuz kullanacağımı söyledi ama gerçek olanı hurda, kullanılmayan tuşlu telefonun imeisi ile repair yapılsada sorun olmaz.

Siz öncelikle bl kilidini nasıl açacağınızı araştırın sonra imei yazmasını, youtubeda videolar, internette anlatımlar olur, öylelikle araştırdıkça konuyu bulmuş oluyorsunuz
Ben güzel bir anlatım buldum ama cesaret edemiyorum. iPhone 1 den itibaren akıllı cihaz kullanırım o cihazada o zamanlar jailbreak yapmış biri olarak belki değişir önümüzdeki günlerde fikrim hadi bismillah der otururum PC başına. Pc de de daha önceden IMEI repair işlemi yapıldığı için dosyalarda yüklü bir yandan herşey hazır ama arada görünce brick oldu şu ekranda kaldı vs ya diyorum uğraşma ver geç ama işte sorun vermek değil bir yandanda merak var yapabilir miyim gibisinden :) bakalım ilerleyen günlerde 5 gün kaldı bootloader açılmasına duruma göre yazacağım.

hasanpocox3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
5
Ben güzel bir anlatım buldum ama cesaret edemiyorum. iPhone 1 den itibaren akıllı cihaz kullanırım o cihazada o zamanlar jailbreak yapmış biri olarak belki değişir önümüzdeki günlerde fikrim hadi bismillah der otururum PC başına. Pc de de daha önceden IMEI repair işlemi yapıldığı için dosyalarda yüklü bir yandan herşey hazır ama arada görünce brick oldu şu ekranda kaldı vs ya diyorum uğraşma ver geç ama işte sorun vermek değil bir yandanda merak var yapabilir miyim gibisinden :) bakalım ilerleyen günlerde 5 gün kaldı bootloader açılmasına duruma göre yazacağım.
Telefonun orjinal kendi yedeklerini kullanırsanız sorun yaşamazsınız ama bazıları başkalarının yedeklerini kendi telefonuna yüklemeye çalışır, bilmeyen kişilerin en sık yaşadığı hata bu. Kodları yanlış girer bu da hata yaratır, birde bl kilidini kapatmayı başarırlar bl kilidi tekrardan açması biraz uzun oluyor

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
H.kadioglu hocam aşağıdaki konuya göz gezdirmenizi ve ücretli onarım yapacak iseniz forum üst yönetimi ile iletişime geçmenizi rica edeceğim:

Stoya hocam:
1.4. Teknisyen Yönlendirmeleri : Forum geneli içerisinde ücretli onarım gerektiren yardım taleplerine kullanıcı etiketleyerek ve/veya özel mesaj yoluyla yönlendirme yapılması tüm üyeler için yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt