Soru Mi 10T Pro Hakkında Genel Kanaatiniz

Soviet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Note 6 Pro/7/8
Konular
4
Merhabalar,

İlerleyen günlerde ikinci el yurtdışı cihazı olan bir Mi 10T Pro almak istiyorum ancak forumda cihazın bazı kronik olduğu iddia edilen sorunlarını gördüm, işte bunlar arasında mikrofondaki cızırtı olayı baya yer bulmuş kendine forumda.

Cihazı kullananlar kullanım süreçlerini ve tavsiye edip etmediklerini burada açıklayabilirler mi?

Cihazı tercih nedenim kamerası ancak sırf OIS var diye Poco F3 almak yerine yaklaşık 800-900TL fazla verip buna yönelmek doğru olur mu?

Görüşlerinizi bekliyorum, cihazı almak konusunda oldukça kararsız kaldım.

Teşekkürler herkese.

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
Mikrofon Sorunu Yaşamadım Ancak
Yakınlık Sensörü Baya Bi Can Sıkıyor Bir Yerden Sonra
IPS LCD Ekran Memnun Değilim Parlaklık Baya Az Geliyor Bana Önceden Mi 8 SE Kullanıyordum Baya Bir Fark Amoled İle
Batarya Konusunda Çok İyi Değil Ancak 1 Günü Çıkartıyor Normal Kullanımda
Bana Kalırsa Mi 11T Proya Bakın Derim Ancak Onda da Kronik Sorunlar Olduğu Söyleniyodu
Yakında Yine Telefon Değiştiricem Ve İphone Geçiş Yapıcağım Xiaomiden Biraz Uzak Olmak İyi Gelicektir Diye Umuyorum

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Mi 10t pro hakkında; interternette gördüğüm olanlardan 10 tanede 1 tanesi kameralar çalışmıyor aklınızda bulundurun galiba kronik sorun baya araştırdım ama bulamadım nedenini aklınızda bulunsun sizde bı araştırın bu konuyu

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Sensör Sorunu çoğunda var pro versiyonda kamera sorunları da oluyor ama düz olanda sorun duymadım görmedim açıkçası

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam özelliklerden ziyade kronik sıkıntılara bakmak gerekli diye düşünüyorum
ikisi cihaz amiral gemisi üst segment cihaz
aralarındaki farklar gözle görülür şekilde olacağını pek sanmıyorum
ancak kronik sıkıntılara denk gelirseniz isterseniz piyasanin en iyi telefonu olsun gene de sizi soğutur
mi 10 hakkında bilgim yok
mi 10t pro adına konuşacağım
iki kronik sıkıntısı var
biri yakınlık sensörü
biri mikrofon sıkıntısı
yakınlık sensörü olayı telefonla görüşmek yaparken ekranın açılması veyahut ekranın kapanmamasi ile alakali
miui 13 güncellemesi ile %80 çözüldü ancak az da olsa kendini hatırlatıyor arada bunu çözüldü olarak kabul edelim
mikrofon sıkıntısı ben yaşamadım ancak forumda yaşayan çok arkadaş var
sebebini tam olarak bilmiyoruz
çözüm olarak da bir şeye rastlamadim
evde iki cihaz mi 10 t pro var
ikisinde de mikrofon sıkıntı yok ancak bu sorunu yaşayan sayısı fazla olduğu için bilgilendirmek istedim
diğer cihazın kullanıcı yorumlarına kronik sıkıntılarına bakarak karar verebilirsiniz
performans kamera vs. birbirine yakın cihazlar zaten dediğim gibi
bu yorum cihaz hakkında sizi az çok bilgi sahibi eder hocam

Soviet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Note 6 Pro/7/8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
10T Pro ve 10T arasında kağıt üzerinde bir OIS farkı var, bu fark videolarda gözle görünür bir durumda mı hocam?
hocam video konusunda çok bilgi sahibi değilim. iki cihazı video açısından karşılaştırma imkanim da olmadı bu yüzden bilen birisi yazar ise daha faydalı olur

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
mi10t kullanıyorum, xiaomilerin birçoğunda stabil çalıştığını görmediğim yakınlık sensörü haricinde memnunum,o da çok sık yapmasa da arada yapıyor yani alıştım. çoğu insan amolede yönelse de ben tam tersi ekranı lcd olduğundan dolayı tercih ettim, o zamanlar one plus 8t de alabilirdim ama sade arayüz sevmediğimden ve amoled olduğundan vazgeçip mi10t modeli tercih ettim, bunlar kişiden kişiye değişen olgular,tercih meselesi. Açıkçası ana kamera modülü haricinde bir fark olmadığından düz modeli aldım,sonuçta pro modelde her ne kadar sensör büyük de olsa gerek video da gerek fotoğrafta çok bariz fark olduğunu söyleyemem. Hatta bazı garip durumlar da var,mesela düz modelde sony sensörden dolayı ağır çekim modunda 960 fps seçeneği var samsung sensörlü pro modelde yok,bence kayda değer tek fark pro modelde ois olmasında,eğer çok video çeken birisiyseniz pro modeli almanız daha mantıklı olabilir.

Üst Alt