Yardım Mi 10T Pro Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu?

Maleficent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğçe
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Sağlık
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.18
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım ve bende mi 10t pro var. İkisini de 15 Şubat'ta aldık. Cihazlardan birini güncelleme gelince güncellledik. Yalnız güncellemeden sonra sim kartını okumamaya başladı. Önce 1-2 defa oldu cihazı kapatıp açınca düzeldi. 21 Mart'ta cihazı kullanırken bir anda gitti kapatıp açtık falan ama düzelmedi. Sonrasında aldığımız kişi ile iletişime geçtik yazılımsal bir sorun olabilir dendi, uzaktan IMEI tamiri yapıldı. Uğraşıldı en son uzaktan çözüm olamayınca cihazı göndermemiz istendi aldığımız kişiye. Gönderdik önce bir düzelmiş ama telefonu fabrika ayarlarına çevirince yine aynı sorunu almışlar. Donanımsal sorun olduğunu söylüyorlar yazılımsal değil diyorlar. Aynı sorunu yaşamamak adına ben kendi cihazımı güncellemiyorum. Bu tip bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağlantıdan ücretli destek talebinde bulunabilirsiniz. Cihazınız sorunu ve çözümü hakkında detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Oyla:

YUNUSDİZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
mi 10 t
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım ve bende mi 10t pro var. İkisini de 15 Şubat'ta aldık. Cihazlardan birini güncelleme gelince güncellledik. Yalnız güncellemeden sonra sim kartını okumamaya başladı. Önce 1-2 defa oldu cihazı kapatıp açınca düzeldi. 21 Mart'ta cihazı kullanırken bir anda gitti kapatıp açtık falan ama düzelmedi. Sonrasında aldığımız kişi ile iletişime geçtik yazılımsal bir sorun olabilir dendi, uzaktan IMEI tamiri yapıldı. Uğraşıldı en son uzaktan çözüm olamayınca cihazı göndermemiz istendi aldığımız kişiye. Gönderdik önce bir düzelmiş ama telefonu fabrika ayarlarına çevirince yine aynı sorunu almışlar. Donanımsal sorun olduğunu söylüyorlar yazılımsal değil diyorlar. Aynı sorunu yaşamamak adına ben kendi cihazımı güncellemiyorum. Bu tip bir sorun ile karşılaşan oldu mu acaba?
selamlar,

aynı sorun bende de var ve hatta cihaz bilgilerinden sürekli şebeke değiştirmekten yoruldum senin de belirttiğin üzere yazılım güncellemeden sonra oldu bu olay. şimdiden mi 10 t aldığım için ciddi pişman olmuş durumdayım. samsung ve apple arasında gidip bunda karar kılmamdaki etken fiyattı ama bir kez daha öğrendik k ucuz etin yahnisi yavan oluyormuş. sen düzeltebildin mi peki

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
selamlar,

aynı sorun bende de var ve hatta cihaz bilgilerinden sürekli şebeke değiştirmekten yoruldum senin de belirttiğin üzere yazılım güncellemeden sonra oldu bu olay. şimdiden mi 10 t aldığım için ciddi pişman olmuş durumdayım. samsung ve apple arasında gidip bunda karar kılmamdaki etken fiyattı ama bir kez daha öğrendik k ucuz etin yahnisi yavan oluyormuş. sen düzeltebildin mi peki
Yaşadığınız sıkıntı imei işleminin geçmişte hatalı yapılmasından oluyor. Tamiri mümkündür..

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Repair sonrası benzer sorunlar yaşamıştım.
Geçenlerde tekrar repair yaptım ve şu an eu 12.0.11 kullanıyorum uzun süredir hiç denk gelmedim bu soruna. Sorun muhtemelen yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi hatalı repair kaynaklı.

Oyla:

YUNUSDİZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
mi 10 t
Konular
0
Peki üstadlar bu imei repair olayında imei mi sıfırlanıyor. yeni bir imei mi giriliyor. yani işlemin yapılması garanti kapsamını safdışı bırakacak bir uygulama mı ?
bu arada telefon bilgilerinde yer alan tercih edilen ağ türü seçeneklerinde eşimin xiaomisinde kontrol ettiğimde LTE/TD-SCMA/UMTS diye bir seçenek var ancak benim telefonda öyle bir seçenek yok. bu konuda destek sağlayabilirseniz minnettar olurum. servisten geldi telefon yetkili servis teknik formunda cihazın tüm kontrolleri yapıldı ancak herhangi bir sorun bulunmadı diye saçma sapan bir yazı yazmışlar. bariz net ve kesin cihazan olduğu belli. bu konuda beni aydınlatabilir misiniz rica etsem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu, hocam senden yardım rica edeceğim bu konuda

Oyla:

Freeshah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
utku
Cihazım
10t pro
Konular
0
Aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Nasıl çözdünüz acaba?

Oyla:

fatihshv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
10tpro
Konular
0
mi 10t pro kullanıyorum
imei repair sonrası izmirde bazı bölgelerde şebeke sorunu yaşıyorum.
daha önce bu sorun yoktu imei repair sonrası başladı.
çözüm ne olabilir.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi 10t pro kullanıyorum
imei repair sonrası izmirde bazı bölgelerde şebeke sorunu yaşıyorum.
daha önce bu sorun yoktu imei repair sonrası başladı.
çözüm ne olabilir.
imei işlemi hatalı yapılmıştır. yeniden doğru şekilde yapılması gerekir.

Oyla:
Üst Alt