- Adım
- .
- Cihazım
- .
- Meslek
- .
- Konular
- 0
Bu gcam sürümlerinde özellikle fotoğraf kalitesine mi önem veriyorlar? Video olmasa da olur yani öyle midir sence
Bence ikisi için de soyleyebilirim ki video da fotograf ta stock uygulamadan daha iyi kalite veriyorBu gcam sürümlerinde özellikle fotoğraf kalitesine mi önem veriyorlar? Video olmasa da olur yani öyle midir sence
bi dakika hocam bakayim bi bu drive canimi slktl bayaBu gcam sürümlerinde özellikle fotoğraf kalitesine mi önem veriyorlar? Video olmasa da olur yani öyle midir sence
hocam tekrar denermisiniz?Vay iyiymil. Config dosyası için çöp kutusunda diyor indiremedim
Güle güle kullanın hocamBen kurdum güzel çalışıyor. Eline sağlık. Telefonum Mi 10T.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar şimdiye kadar uyumlu bir Gcam bulamamistim fakat bu surum bizim cihazlarla muhtemelen %99 uyumlu cunkü bir bug bulamadim, deneyin derim ve eger uyumluluk dedigim gibi cikarsa konu sabitlenirse herkesin yararına olur diye düşünüyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam selam bu gcam stock kamera gibi tam ekran olmuyormu bayagi bakdim ama o ayari goremedim.yapilandirma ayari icin gerekli olan dosyadir config.xml dosyası, bu dosyayı ana dizinde Gcam/Configs7 klasörleri oluşturarak bu klasörün içine yapıştırın ardindan Gcam e girip deklansor ve fotograflar in arasindaki bosluga iki defa tiklayarak xml dosyamizi aeciyoruz ve mi 10T pro icin gerekli ayarlamalari aktif etmis oluyoruz