- Adım
- mustafa
- Cihazım
- mi10t pro
- Konular
- 1
miui 14 e alışmışken tekrardan aosp rom a geçsem mi geçmesem mi tereddütte kaldım gerçekten güzel duruyor rom
miui 14 e alışmışken tekrardan aosp rom a geçsem mi geçmesem mi tereddütte kaldım gerçekten güzel duruyor rom
evet rom aşırı güzel geçebilirsiniz hocamRom güzel ama ön kamera ile ekran açılma yok bende
evet rom aşırı güzel geçebilirsiniz hocam
gold47 hocam sizde ön kamera ile açılmadan kastiniz yüz tanima ise evet yok malesef ama bizim cihazlarda kaliteli değil zaten yüz tanima güvenlik açığı bence
kendi arama uygulaması varmıydi ? hiç bilmiyorumrom cok güzel. keşke google arama ve sms yerine oneplusun kendi uygulamaları olsaydı, daha güzel olurdu.
hocam konuya 2 apk ekledim onlari kurun one plus arama ve kişiler uygulaması gelecektirrom cok güzel. keşke google arama ve sms yerine oneplusun kendi uygulamaları olsaydı, daha güzel olurdu.
evet ben sevdim wifi tuşunda ufak tefek takilma yasadim bazen bende başka sorun yok gayet guzel oyun performansindada sorun olmadığı icin uzun sure kullanırım bunuRomu biraz test ettim.
Romda ufak tefek buglar var ancak genel olarak çok stabil.
Ekran kilidi için 4 haneli pin kodu eklemek imkansız. Sürekli başa sarıyor. 6 hane kullanmak gerekiyor.
WiFi ve mobil veri açıp kapatırken ara ara takılma yapabiliyor.
Tam olarak beklentimi karşılamadı ancak kullanıma engel bir hata yok. Yeni bir telefon edinmiş hissi veriyor resmen.