- Adım
- Muammer
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 1
Eyvallah Hocam tşkler. Bekleyelim Bakalım.Güncelleme henüz sizin cihaz için açılmamış hocam. Bir süre bekleyin.
Eyvallah Hocam tşkler. Bekleyelim Bakalım.Güncelleme henüz sizin cihaz için açılmamış hocam. Bir süre bekleyin.
bize gelmesini bekleyelim az sabırBir yandan şeytan geç geç diyor ama Android 10 eu romda sistem dosyasıyla oynayıp kulaklık sesi yükselttim. Yüksek kulaklık sesinden vazgeçmek çok zor. Android 11 sistem dosyaları değiştirilebilse keşke.
Farklılıkları yazarsanız seviniriz arkadaşlar. Neler değişti performans pil akıcılık konusunda merak ediyorum
Kullanıcı deneyimini öğrenmek istiyorum ben. Genelde yazıldığı gibi stabil ve akıcı olmadığı için kullanıcı deneyimini öğrenmek istiyorum.İlk sayfa 4.mesaja bakarsanız, hepsi yazıyor.
Farklılıkları yazarsanız seviniriz arkadaşlar. Neler değişti performans pil akıcılık konusunda merak ediyorum
Kullanıcı deneyimini öğrenmek istiyorum ben. Genelde yazıldığı gibi stabil ve akıcı olmadığı için kullanıcı deneyimini öğrenmek istiyorum.
EEA romunu kullanıyorum bize de geldiğinde tabii ki de bilgilendirme yaparım. Ben bu romda yükleyen arkadaşlara sordum ve merak ettim. Bize de geldiğinde bilgilendirme yapacağım tekrardan. İyi forumlar...İki mesajınız alt alta. Farklılıkları sorduğunuzu varsaydım ve yönlendirdim. Kullanıcı deneyimi için sizler öncülük edip kullanıcıları bilgilendirebilirsiniz.