Rom Mi 10T/PRO (Apollo) Android 15 Rom (Derpfest Unofficial)

arslanmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Veri Tabancı
Konular
2
merhabalar dün itibariyle Mi 10T cihazım ile kullanmaya başladığım rom çok stabil arayüz akıcı geldi paylaşmak istedim.
Belki kullanmak isteyen olur.
AOSP Rom linkleri telegram kanalından aldım dosyalara tarafıma ait değil. indirmiş olup kendi kullandığım dosyaların linklerini atacağım.
Play integrity failed. Yani google sertifikasyonu testlerini geçemediği için ben magisk root ile hallettim.
whatsapp orijinal yükleme yapın hatası veriyordu.
bankacılık uygulamalarımı mobil temassız ödememi aktif edip root kaldırdım ve şuan herhangi bir sorun yaşamıyorum.
herhangi bir sorun ile karşılaşmadan sorunsuz kurulum yaptım. oluşabilecek hatalarda sorumluluk size aittir.

TWRP indirme linki dahili depolama encrypted decrypted için android 15 destekli:
Rom indirme linki:
rom u kurarken öncelikle dalvik/cahce,metadata,data/veribiçimlendirme ile temizleme yaptım.
daha sonra romu cihaza gönderdim.
rom kurulumunu yaptım.
tekrar
dalvik/cahce,metadata,data/veribiçimlendirme ile temizleme yapıp sistemi yeniden başlattım.
sorunsuz bir şekilde kurdum.
magisk kurulumunu twrp den install magisk diyerek yükledim.
daha sonra sistemi başlattığımda magisk modülü sanırım v28 e güncelledim.
zygisk aktif ettim.
reddelinler listesini zorladım.
mygisk modüllerinden
shamiko yükledim.
lsposed yükledim
magiski gizledim.
playintegrityfix:
bootloader spoofer:
resetledim cihazı.
bootloader spooferı lsposedden whatsappı seçip yeniden başlatmak gerekiyor yoksa whatsapp orijinal kurulum yapın hatası veriyor.

tlgssk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tlg
Cihazım
android
Konular
0
mobil temassız ödemeyi kullanabilmek için hangi işlemleri yaptınız?

arslanmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Veri Tabancı
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mobil temassız ödemeyi kullanabilmek için hangi işlemleri yaptınız?
ben Vakıfbank kullanıyorum, play storeden vakifbank uygulamasini indirdim ama uygulamayi hic acmadim.cihaz rootlu iken magisk rootunu gizledim gizleme listesine tum vakifbank servislerini ekledim. bootloader spooferdan vakifbank seçtim.cihazi yeniden baslattim cihazi. daha sonra vakifbank uyg. giriş yaparak mobil temssizi nfc ye kaydettim herhangi bir sorunla karsilasmadan nfcye kaydoldu.daha sonra rootu kaldirdim. bir cok defa temassizi kaldirip tekrar ekledim sorun olmadi.
ayrica
n0Kernel kullaniyorum performans noktasina daha da guzel olduğunu düşünuyorum.

Son düzenleme:

Aliozel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aliozel
Cihazım
Le max
Konular
0
ben Vakıfbank kullanıyorum, play storeden vakifbank uygulamasini indirdim ama uygulamayi hic acmadim.cihaz rootlu iken magisk rootunu gizledim gizleme listesine tum vakifbank servislerini ekledim. bootloader spooferdan vakifbank seçtim.cihazi yeniden baslattim cihazi. daha sonra vakifbank uyg. giriş yaparak mobil temssizi nfc ye kaydettim herhangi bir sorunla karsilasmadan nfcye kaydoldu.daha sonra rootu kaldirdim. bir cok defa temassizi kaldirip tekrar ekledim sorun olmadi.
ayrica
S.a kamera çalışmıyor bunun hakkında bir bilginiz varmı

hasyN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
note 8 + 9t
Konular
1
Dostum 10T Pro için uygun değil ROM kurdum kamera çalışmayı durduruyor, 10T PRO'ya 10t rom'ları kuruyorum deniyorum hepsinde kamera çalışmıyor lineageos 21 kullanıyorum şuan

eray85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eray
Cihazım
m10t pro
Konular
0
ben kurulum yaptım ama sonda wipe data yaptım öyle açıldı

Ertuğrul38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
ayrica
Herşey iyi kamera acilmiyor nasıl bir program indirmem gerekli kameranın açılması için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi10 t pro derpfest coştum rom için kamera önerisi olan varmi

Üst Alt