Yardım mi 10t pro android 10

BoostersX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
NYANKO
Cihazım
Telefon
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.1.0 SJDIDXM
Telefon Modeli
mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
hocalarım merhaba, uzun zamandır mi 10t pro kullanıcısıyım. Cihazı hep rootlu kullanırım.
şu sıralar Android 10 Endonezya sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Şuanda android 12 Endonezya sürümündeyim.
Hem root tarafı olsun hem normal kullanım olsun android 10'a geçer isem ne kazanırım ne kaybederim?
Android 12 sanki bu telefona çok da uygun değil gibi.
Sanırım belli başlı yapay zeka özelliklerini kaybederim. Başka neler geliyor aklınıza. Root tarafında sıkıntılar yaşar mıyım?

BoostersX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
NYANKO
Cihazım
Telefon
Konular
7
Aynı dosya ona takılmayın.
EU sunuculardan sildiği için ben bir drive dosyası vermiştim konuda dediğiniz gibi.

Android 10 için TWRP olarak da en iyisi bu Recovery - [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC işlemi Android 10 ile çalışmıyor maalesef. Ancak A10 normal haliyle daha iyi performans veriyor zaten pek gerek yok.

Mi 10T konularında nereye el atsanız karşınıza ben çıkarım sanırım. Cihazı epey kurcalamıştım zamanında :$
evet sizin ile daha önceleri de münasebetim oldu. Cihazın arkasını açtım o şekilde kullanıyorum. a12 mi 14 Endonezya yüklü. + sizin şebeke yazılımı + konabess yüklü. ancak hazır kernel var sizinkinden farklı olarak ismi:nogravity diye bu acaba a10 ile çalışır mı bilmiyorum. tüm testleri buraya eklerim. sysrw testini de sensörü de.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
evet sizin ile daha önceleri de münasebetim oldu. Cihazın arkasını açtım o şekilde kullanıyorum. a12 mi 14 Endonezya yüklü. + sizin şebeke yazılımı + konabess yüklü. ancak hazır kernel var sizinkinden farklı olarak ismi:nogravity diye bu acaba a10 ile çalışır mı bilmiyorum. tüm testleri buraya eklerim. sysrw testini de sensörü de.
Maalesef A10 ile kerneller çalışmıyor ama dediğim gibi herhangi bir kernele vs gerek kalmadan çok akıcı deneyim elde edebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt