Mı10 t pro anakart arıyorum yurtiçi yurtdışı farketmez elinde olan mesaj atabilir. Sağlam
Dün itibari ile gözüm gibi sakındığım ve çok memnun olduğum cihazın birdenbire kapandı ve açılmadı...tamirciye götürdüm batarya şişmeye başlamış,soketi çıkartırmış falan dedi..açmışken bataryayı da değiştirelim ozaman deim bataryayı da değiştirdi kapattı verdi..Akşam eve gitikten sonra teli elime alım oyuna tam girdim ekran yine gitti
sonra senin sorun işlemcide flana dmeey başlayınca orjinal bataryasını taktırıp ücret iademi alıp çıktım sonra iyi dedikleri farklı tamirciye gittim durumu anlattım arka kapağını kapattırmmaıştım zaten bakayım halederiz falan derken ertesi gün haber geldi ki anakartta kısa devra var fakat birtürlü tespit edemedim bulamadım olmuyor....
oradan da aldım cihazı çok methedilen farklı ustaya gittim o da içini açınca fotoğraf çekmiş beni çağırdı önceki usta işlemciyi sökmüş sonra işlemci üzerindeki mmc mi ne benim verilerimin olduğu yeri de sökmüş tekrar lehimlemeden bırakmış..ben buna müdahale edemem çok kurcalamış dedi makinayı uzattı
durduk yere bi telefon masrafına girdik bakalım ..