Yaklaşık 11 sene iPhone kullandım iPhone 4 den başlamıştım iPhone üstüne cihaz yok nasıl yok malzeme kalitesi ve işletim sistemi nedeni ile fakat iPhone SE den bahsediyorsunuz tamam işlemcisi güçlü olabilir fakat ekran batarya sunduğu özellik olarak ben 10T Pro ile kiyaslamam kiyaslayamamNeden ki şahsen Apple üstüne cihaz tanımam fiyat uygun olsa hiç düşünmeden iphone se 2020 ve üstünü alırdım
Bende eski iphone kullanıcısıyım ve kendiniz diyosunuz ( malzeme kalitesi ve işletim sistemi nedeni ile ) herkesin kullanım alanı farklı hayırlı akşamlarYaklaşık 11 sene iPhone kullandım iPhone 4 den başlamıştım iPhone üstüne cihaz yok nasıl yok malzeme kalitesi ve işletim sistemi nedeni ile fakat iPhone SE den bahsediyorsunuz tamam işlemcisi güçlü olabilir fakat ekran batarya sunduğu özellik olarak ben 10T Pro ile kiyaslamam kiyaslayamam
Şahsi fikirler herkesin fikri bir olmaz mutlaka hayırlı akşamlarBende eski iphone kullanıcısıyım ve kendiniz diyosunuz ( malzeme kalitesi ve işletim sistemi nedeni ile ) herkesin kullanım alanı farklı hayırlı akşamlar