- Adım
- Barış
- Cihazım
- xioami note 8 p
- Konular
- 0
İşe yaradı mıFatklı bir roma geçtim bakalım bu romda nasıl olacak. Deneyip tekrardan yazarım hocam buraya.
İşe yaradı mıFatklı bir roma geçtim bakalım bu romda nasıl olacak. Deneyip tekrardan yazarım hocam buraya.
Deneyip yazmayı unutmuşum hocam ben o zaman kusura bakmayın. Rom değiştirdikten sonra bir daha o sorunu yaşamadım. Şuan miuimix 12.5.8 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.İşe yaradı mı
Teşekkür ederimDeneyip yazmayı unutmuşum hocam ben o zaman kusura bakmayın. Rom değiştirdikten sonra bir daha o sorunu yaşamadım. Şuan miuimix 12.5.8 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.
Kilit ekran bildirimlerine izin veremiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi güncellemeden önce böyle bir sorun yaşamıyordumSpotify uygulamasına uzun basarak uygulama bilgisi>bildirimler>kayan bildirimlere izin ver/kilit ekranında bildirimlere izin ver seçeneklerini açmayı denediniz mi hocam?
hocam sorunu çözdüm ayarlardan biçim menüsüne giriyorsunuz oradan bildirimleri gösteri seçiyorsunuz sorun çözülüyorKilit ekran bildirimlerine izin veremiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi güncellemeden önce böyle bir sorun yaşamıyordum