- Adım
- Ridvan
- Cihazım
- Mi 10t pro
- Konular
- 19
Ek ayarlardan ram bosster gibi bir secenek var ordanEkstra ram nasil yapiliyor??
Ek ayarlardan ram bosster gibi bir secenek var ordanEkstra ram nasil yapiliyor??
Merhaba,Yeni sürüm çıkmış ekstra ram yapabiliyorsun ama izinler durduruldu hatası veriyor sürekli bunu nasıl düzelte biliririm
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba evet sorunu şöyle çözdüm uygulamara girip izin arattım çıkan izinlerin verilerini silip temizledim düzeldiMerhaba,
İzinler durduruldu hatasını ben de alıyorum..Sorunun çözümünü buldunuz mu?
Ne izni arattınız biraz açıklayabilir misinzMerhaba evet sorunu şöyle çözdüm uygulamara girip izin arattım çıkan izinlerin verilerini silip temizledim düzeldi
Ayarlar - uygulamalar-uygulamaları yönet sağ üste bulunan üç noktaya tıklayıp sistem uygulamalarını göster deyin ekte eklemiş olduğum şekilde arama bölümğne izin yazın ilk sırada olana girin ön bellek veya tüm verileri temizle deyin düzelirNe izni arattınız biraz açıklayabilir misinz
Eyvallah çok sağolAyarlar - uygulamalar-uygulamaları yönet sağ üste bulunan üç noktaya tıklayıp sistem uygulamalarını göster deyin ekte eklemiş olduğum şekilde arama bölümğne izin yazın ilk sırada olana girin ön bellek veya tüm verileri temizle deyin düzelirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
guncelleme tam inmemis galiba eksik dosyafan hata veriyor bildigim kadariylaEkran resmindeki hatayı neyden dolayı verir kırmızı uyarı hatalar verdide
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tam indirdim anlamadm ama verdiği hatayıguncelleme tam inmemis galiba eksik dosyafan hata veriyor bildigim kadariyla