Yardım Mi 10T IMEI gitmeden format nasıl atılır?

mkurst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mete
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.11
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 10T
Bootloader Kilidi
Açık
Cihaz yurt dışından alınma. İçine IMEI atılmış. TWRP yüklü. Bu cihaz kardeşim uzun süre kullandı artık ben kullanacağım ama önce temiz bir format atmak istiyorum bu işlemi nasıl yapmam gerekli?
Not: hiçbir bilgim yok konu hakkında

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
10T serisi için repair yöntemi sağlamdır.
Hard reset, cihaz içi sıfırlama ya da TWRP ile sıfırlama yapılabilir. İMEİ silinmez.
Bu mtk cihaz değil ki hocam silinmesin snapdragon da banko siliyor.Ben mi yanlış biliyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bu mtk cihaz değil ki hocam silinmesin snapdragon da banko siliyor.Ben mi yanlış biliyorum

Mi10t imei işlemi düzgün yapıldıysa silinmez. Tüm sd865 kullanan cihazlar için geçerlidir.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Birleşik işlemciler için öyle ama X55 modem işlemciden ayrı olduğu için içerden sıfırlansa dahi birşey olmuyor. Mi 10T'de X55 modem mevcut.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Birleşik işlemciler için öyle ama X55 modem işlemciden ayrı olduğu için içerden sıfırlansa dahi birşey olmuyor. Mi 10T'de X55 modem mevcut.
Başka cihazlarda bu cihazdaki gibi modemin ne olduğuna nsaıl bakaibliriz

Oyla:

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Hocam ben de şöyle bir şey sormak istiyorum. Mi 10t pro kullanıyorum birinci hat kapandı ikinci hattın da 1 ay süresi kaldı aşağı yukarı. Aldığım yer imei kaydını yapacak. Şimdi sorum şu şekilde. İmei kaydı yaptırmadan orijinal efs yedeği alsam ve imei kaydı yaptırsam, yılbaşında süre sıfırlanınca orijibal efs yedeğini geri yüklesem o şekilde 8 ay tekrar kullanıp süre bitince imei atılmış efs'yi tekrar atsam olur mu bu şekilde bir döngü? Şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam ben de şöyle bir şey sormak istiyorum. Mi 10t pro kullanıyorum birinci hat kapandı ikinci hattın da 1 ay süresi kaldı aşağı yukarı. Aldığım yer imei kaydını yapacak. Şimdi sorum şu şekilde. İmei kaydı yaptırmadan orijinal efs yedeği alsam ve imei kaydı yaptırsam, yılbaşında süre sıfırlanınca orijibal efs yedeğini geri yüklesem o şekilde 8 ay tekrar kullanıp süre bitince imei atılmış efs'yi tekrar atsam olur mu bu şekilde bir döngü? Şimdiden teşekkür ederim.
O konu hakkında bilgim yok hocam ama mantıken olur gibi duruyor.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Ben EFS yedeğini geri yüklemek istediğimde sürekli hata aldım. (Sorunsuz kuruluyor ancak imei değişmiyor.)
Orjinal imeilere dönemedim hiçbir şekilde. Blokları silmek dışında bu cihazda imei değiştirme yapmak çok zor ya da en azından ben beceremedim. :D

Oyla:

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Ben EFS yedeğini geri yüklemek istediğimde sürekli hata aldım. (Sorunsuz kuruluyor ancak imei değişmiyor.)
Orjinal imeilere dönemedim hiçbir şekilde. Blokları silmek dışında bu cihazda imei değiştirme yapmak çok zor ya da en azından ben beceremedim. :D
Bu şekilde bir konu da bulamadım ama efs yedeği alıp imei yedeğini restore edenler varmış dediğim gibi yapan birisini ve konusunu da görmedim açıkcası.

Oyla:
Üst Alt