Yardım Mi 10t görüntülü aramada yankı problemi

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Merhabalar hocalarım,
Mi 10t 8/128 kullanıcısıyım. WhatsApp veya instagramda görüntülü aramalarda karşı tarafa sesim zor iletiliyor, mikrofon yankı yapıyor karşıdaki telefondan yankili artan sesler geliyor. Bu donanımsal bir sıkıntı mı yardımcı olabilecek var mı?

Thylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Aynı sorun bende de var. Az önce WhatsApp konuşmasında sürekli sesimi duyuyorum dendi.

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen normal aramada hoporlere aldığımda karşı tarafın sesi de yankılanıyormus amiral gemisi diye sifatlandirilan bir telefonda nasıl böyle bir hata olabilir yalnızca bu da değil sensör sorunu da var bazen telefon kitleniyor ekran açma tuşuna bir kaç kez bastığımda açılıyor ekran ufak ama mide bulandırıcı sorunlar var

Thylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Evet maalesef öyle sanırım fazla sesden kaynaklı yankılanma oluyor. Fakat sensör sorunu tamamen yazılımsal sanırım belki farklı bir rom da yapmıyordur. Ayrıca bir de bugün WhatsApp konuşması yaparken normal çağrı da geldi çalıyordu.ekran kilitliydi konuşma yaparken bir yerlere girmesin diye öyle yapıyorum. Tekrar açamadım çağrı kapanana kadar

okanbekar80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan Bekar
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
İngilizce Öğretmen
Konular
5
Sorun tüm Mi 10T Pro'larda var. Resmi sürüm romlarda olduğunu biliyorum ama custom romlarda var mı yok mu bilen varsa söylesin. Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu anlayalım.

rxmurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murt
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
0
Eğer bu yankı sorunu düzelmezse hadi sensörü geçtim, bir dahaki tercihim malesef Xiaomi olmayacak, Note 9 Pro da da aynısını yaşamıştım. gittim Mi 10T Pro aldım 8/256 gene aynı problem!! Eğer almayı düşünen varsa gerçekten almasın görüntülü falan konuşurken ya da hoparlöre aldığınızda ciddi sıkıntı olmaya başladı

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Eğer bu yankı sorunu düzelmezse hadi sensörü geçtim, bir dahaki tercihim malesef Xiaomi olmayacak, Note 9 Pro da da aynısını yaşamıştım. gittim Mi 10T Pro aldım 8/256 gene aynı problem!! Eğer almayı düşünen varsa gerçekten almasın görüntülü falan konuşurken ya da hoparlöre aldığınızda ciddi sıkıntı olmaya başladı
Böyle üst segment bir telefonda böyle can sıkıcı bir hata gerçekten markadan soğumama neden oluyor asla elmaci değilim elma yanlışı olmadım ama en sonunda oraya yonelecegim diye korkuyorum

FarFara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
11
şuan eu 12.0.12 kullanıyorum. Yankı problemim 12.07.12 de vardı. Bu sürümde henüz karşılaşmadım. Bana göre bunun sebebi mikrofon ve hoparlörün yan yana olmasından kaynaklanıyor. Şuan kullandığım sürümde ise normal arama konuşma esnasında telefonu hoparlöre aldığımda sesi kısık geliyor (çift hoparlör bir telefon için) yani yankı problemini aşmak için sanırım aramalarda sesi kısmışlar hoparlör için. Diğer custom romlarda bu sorunu yaşamadım çünkü

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
şuan eu 12.0.12 kullanıyorum. Yankı problemim 12.07.12 de vardı. Bu sürümde henüz karşılaşmadım. Bana göre bunun sebebi mikrofon ve hoparlörün yan yana olmasından kaynaklanıyor. Şuan kullandığım sürümde ise normal arama konuşma esnasında telefonu hoparlöre aldığımda sesi kısık geliyor (çift hoparlör bir telefon için) yani yankı problemini aşmak için sanırım aramalarda sesi kısmışlar hoparlör için. Diğer custom romlarda bu sorunu yaşamadım çünkü
Stereo hoparlörü olan birçok telefon var fakat böyle bir sorun karşılaşılan telefon ilk defa görüyorum. Benim anlamadığım xiaomi bu testleri bu telefonda bir çok kez yapmıyor mu gerekli testleri yapıp piyasaya sürmüyor mu biz kullanıcılar olarak mağdur oluyoruz sonra.

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
Başka bir forumda bir arkadaş, telefonu yatay yapınca yankı sorununun olmadığını söylemişti.
İsterseniz o şekilde deneyin.

Üst Alt