Umarım hocam sinir bozucu bir durum china beta kullanmak istiyorum kullanamıyorum.''Düzeltecek bir şeyleri yok. Mi 10T Pro Çin'de yok. Tek umudunuz, Global ROM ekiplerinin Mi 10T/Pro ROM için bellenimi güncellemesidir.''
10 T pro modeli için eu rom geliştiricisin yaptığı açıklama, umarım biran önce düzelir.
Stabil sürüm çıkmadan bilemeyiz nasıl bir sürüm olacağını. Eea 12.5.10 sürüme geri döndüm. Kamera pro modelinde çalışmıyor deniliyor 10t modelinde çalışıyor. Yeni sürüm tadında değilde daha çok yama gibi olmuş. Bir tane düzgün yenilik var oda kontrol panelinde (sağ taraftan indirdiğimiz panel) müzik atlama ve ses yükseltme/azaltma özelliği gözüme çarptı. İlk beta sürüm olduğundan dolayı çok birşey göremedik belkide beklemek lazım. Bu telefon için çıkan eu romlar genelde berbat oluyor aşırı yavaş uygulamalar falan geç açılıyor miui 13 te öyle. (Eu rom geliştiricilerinden kaynaklı)
Endonezya romu denedim eea romdan tek farkı arama ve mesajlaşma uygulaması. Oyun oynadığım için yorum yapmayacağım. Arada bir pubg new state oynuyorum herhangi bir kasma vs olmuyor aynı şekilde pubg mobile da oynuyordum bazen kasma vs durumlar söz konusu değildi. Şişirilmiş stock rom neden custom romdan daha iyi bunu bende bilmiyorum. Eu ekibi iyice saçmaladı. Eu haftalık yerine oneos rom denemenizi öneririm gerçi o romda taban olarak eu romu alıyorsa aynısının laciverti gibi birşey olur. Direk çin romunu alıyorlarsa bence oneos rom denenmeli. Eski adı revos romdu ve mükemmel derecede iyiydi.Endonezya rom denediniz mi ? Ben EEA kurdum lakin oyunlarda akıcı gelmedi bana EEA geri EU rom'a döndüm. Sizce EEA neden bu kadar iyi
stabil olan sürüm değil sanırım. Diğerlerinin yanında stable yazıyor çünkü.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirxiaomi.eu yüklemeye başlamış Mi10T için buradan indirebilirsiniz.
hayır hocam haftalık beta sürüm bustabil olan sürüm değil sanırım. Diğerlerinin yanında stable yazıyor çünkü.
Hocam değişiklik listesini nasıl görebilirim ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirxiaomi.eu yüklemeye başlamış Mi10T için buradan indirebilirsiniz.
Hocam değişiklik listesini nasıl görebilirim ?