Bilgi için teşekkürler hocam.öncelikle 3.6.2 versionu (A12 için) twrp yi yine altta ki linkten yükledim. sonra türkçeye çevirdim. ve yeni sürüm 22.6.22 yi flashladım.
bu işlem öncesi ve sonrasında herhangi bir veri silme işlemi yapmadım. mi10t cihazım için denedim şuan için bir sorun yaşamadım. ekran desenini twrp ile açıyor ve şifre çözmeme, dosya 0 mb görünmesi gibi hiçbir sorun yaşamadım. dili türkçe yaptım, ekran desenini çizdim ve flashladım hepsi bu.
3.6.2 twrp tam adı (3.6.2_12-RedmiK30SUltra-Mi10T[Pro]_v3.7_A12-apollo-skkk_8c92bcf4.img) indirme linkli
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
twrp cmd ile yükleme için kaynak link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk varsa kamera uygulamasını deny liste ekleyip dener misin tekrar. Sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster demeyi unutmayın hocam10t pro ya yükledim şuan için güzel gidiyor ancak kamera uygulamasında sorun yaşıyorum açıldığı gibi atıyor gcam yükledim onda sorun yok
Söylediğini yaptım. Şuan için kameradan atma olayı olmuyor.Magisk varsa kamera uygulamasını deny liste ekleyip dener misin tekrar. Sağ üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster demeyi unutmayın hocam
hocam 13.0.4 kullandım miui 12 ye göre daha stabil geliyor banacagri0102, başkan hanımda 10t pro var yılda 1 kez rom atıyorum çok sevmiyor değişikliği 12.5.4 eu stabil yüklü daha iyi rom çıktı mi ? Değişiklik yapayim mi ? Hellas veya miui mind (sanırım yok mi 10t pro için) gibi rom kurmalı mıyım ?
MIUI 13 Android 12 ile birlikte henüz global romlarda oturmadı açıkçası. Çin 13.0.5 kullananlar çok memnun. Bu romun eusunu deneyebilirsiniz ama çin denemeyin dil ve bildirim sorunları olabiliyor. Kurup 1 hafta denesin isterseniz memnun kalmazsa 12.5.4 yada eu 12.5.8 e geçebilirsiniz. 12.5.4 u hatirlamasam da 12.5.8 güzel romdu.cagri0102, başkan hanımda 10t pro var yılda 1 kez rom atıyorum çok sevmiyor değişikliği 12.5.4 eu stabil yüklü daha iyi rom çıktı mi ? Değişiklik yapayim mi ? Hellas veya miui mind (sanırım yok mi 10t pro için) gibi rom kurmalı mıyım ?