MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

bianconero

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mister
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
9
taban aynı çinceden arındırılmış hali fakat daha yavaş oluyor eu
yükledim ve evet o serilikten hiç eser yok gerçekten inanılmaz...

şu statusbar modlansa aosp kullanırım miui falan uğraşılmaz bir tane sorunsuz çalışan sürüm yok, sadece android 10 kaldı denemediğim...

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
yükledim ve evet o serilikten hiç eser yok gerçekten inanılmaz...

şu statusbar modlansa aosp kullanırım miui falan uğraşılmaz bir tane sorunsuz çalışan sürüm yok, sadece android 10 kaldı denemediğim...
Geçen bir yerde okudum hocam. Android 10 MIUI 12 denemek isterseniz 12.0.11.0.RDJMIXM romu hem performans hem batarya konusunda çok iyi deniliyor. Ben denemedim ama isterseniz siz bir bakın o roma.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Geçen bir yerde okudum hocam. Android 10 MIUI 12 denemek isterseniz 12.0.11.0.RDJMIXM romu hem performans hem batarya konusunda çok iyi deniliyor. Ben denemedim ama isterseniz siz bir bakın o roma.
12.0.12 var miui 12 eu final sürümü daha iyi.
144 hz de sabitleyince telefon turbo moda giriyor. giggle~~

Yakında döneceğim ben de Miui 13 oyunlarda ısınma yaptı.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
12.0.12 var miui 12 eu final sürümü daha iyi.
144 hz de sabitleyince telefon turbo moda giriyor. giggle~~

Yakında döneceğim ben de Miui 13 oyunlarda ısınma yaptı.

Eu nun güzel olduğu zamanlar :)

Cumandroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cuma
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
Eu nun güzel olduğu zamanlar :)
Siz yüklediğiniz ve kullandığınız için soruyorum.
Şu anda Endonezya 12.5.4.0 kullanıyorum.
Xiaomi Eu Mi 10T Pro'da kamera problemi çözülsede diğer romlardan daha yavaş demişsiniz.
Endonezya 13'ü mü bekleyeyim yoksa cidden Xiaomi Eu 13, orjinal(global, eea, endonezya) sürümlerden daha mı yavaş çalışıyor?

Son düzenleme:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Bugün 12.0.12'ye geri döndüm. Bariz hız farkı var arayüz mükemmel. Sanırım 13 de tutmaz darısı 14'e
Hocam bahsettiğiniz sürümlerin birisi android 10 diğeri android 12 arada fark illaki olacaktır birde Xiaomi cihazları ilk çıktığındaki rom ile gelen güncellemeler arasında bariz stabilite farkı da oluyor illaki eski sürümler daha iyi çalışacaktır. Miui 15 bile çıksa yavaş olacaktır.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Siz yüklediğiniz ve kullandığınız için soruyorum.
Şu anda Endonezya 12.5.4.0 kullanıyorum.
Xiaomi Eu Mi 10T Pro'da kamera problemi çözülsede diğer romlardan daha yavaş demişsiniz.
Endonezya 13'ü mü bekleyeyim yoksa cidden Xiaomi Eu 13, orjinal(global, eea, endonezya) sürümlerden daha mı yavaş çalışıyor?
Endonezya 13 ü beklemek en iyisi olacak hocam. Fakat denemek isterseniz Stabil versiyonu yükleyip deneyebilirsiniz. Maalesef hız farkı oluyor özellikle uygulama açılışlarında fakat Eu stabilin pil performansı iyi deniyor. Rom işi biraz değişik bir mevzu mesela görselliğe önem verip o yavaş açılmalar sizi rahatsız etmezse Eu romda kalırsınız. Fakat işlemler tıkır tıkır olsun derseniz 1-2 gün kullanıp tekrar Endonezyaya dönebilirsiniz. Kısacası tamamen sizin tercihinize kalmış bir durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün 12.0.12'ye geri döndüm. Bariz hız farkı var arayüz mükemmel. Sanırım 13 de tutmaz darısı 14'e
Hocam ben çabuk gaza gelen biriyim ondan romu övmeyin dayanamayıp geçerim valla lütfen :) Denediniz mi bilmiyorum da çin romları da gayet güzel oluyor aklınızda olsun hocam.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Endonezya 13 ü beklemek en iyisi olacak hocam. Fakat denemek isterseniz Stabil versiyonu yükleyip deneyebilirsiniz. Maalesef hız farkı oluyor özellikle uygulama açılışlarında fakat Eu stabilin pil performansı iyi deniyor. Rom işi biraz değişik bir mevzu mesela görselliğe önem verip o yavaş açılmalar sizi rahatsız etmezse Eu romda kalırsınız. Fakat işlemler tıkır tıkır olsun derseniz 1-2 gün kullanıp tekrar Endonezyaya dönebilirsiniz. Kısacası tamamen sizin tercihinize kalmış bir durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben çabuk gaza gelen biriyim ondan romu övmeyin dayanamayıp geçerim valla lütfen :) Denediniz mi bilmiyorum da çin romları da gayet güzel oluyor aklınızda olsun hocam.
Vallahi Çin romlarını bilmiyorum malum sorunlar nedeniyle onlara pek şans vermedim.
eu 12.0.12'i r/w yapıp debloat yaptım. Hız konusunda bundan iyisi olamaz bence.
MİUİ 13 ile 1 hafta gibi bir süre kullandıktan sonra 12.0.12 beni şoka uğrattı hız olarak. Sanırım bu son olacak bir daha rom değiştirmem şu saatten sonra.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Vallahi Çin romlarını bilmiyorum malum sorunlar nedeniyle onlara pek şans vermedim.
eu 12.0.12'i r/w yapıp debloat yaptım. Hız konusunda bundan iyisi olamaz bence.
MİUİ 13 ile 1 hafta gibi bir süre kullandıktan sonra 12.0.12 beni şoka uğrattı hız olarak. Sanırım bu son olacak bir daha rom değiştirmem şu saatten sonra.
Çin romundaki en büyük sorun bildirim gelmemesi. O da adb üzerinden com.miui.powerkeeper ı sildikten sonra düzeliyor. 2'nci sorun ise (bence sorun değil) sadece çince ve ingilizce dili mevcut romda hocam. Canınız sıkılırsa bir ara Cn stabil versiyonu deneyebilirsiniz.

Üst Alt