Soru mi 10 vowifi sorunsalı

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
arkadaşlar selam mi 10 global rom kullanırken vowifi aktif oluyordu, custom roma geçtim ayarların hepsini yapsam bile aktifleşmiyor.
var mı çözüm

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslann4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Asla
Cihazım
Note 4
Konular
8
arkadaşlar selam mi 10 global rom kullanırken vowifi aktif oluyordu, custom roma geçtim ayarların hepsini yapsam bile aktifleşmiyor.
var mı çözüm

QPRS ile pds bolumunden oluyor. Diag port açılıp pds programinda gorunen qualcoom portun icinde ulke kodlari var. Poland germany yada avusturya olani bulup aktif ediyorsunuz. Bizim ulkemizden farki şu mobil sebeke sinyali zayiflayinca devreye giriyor. Ancak ben surekli kullanmak istiyorum derseniz ucak moduna almaniz gerekecek

Oyla:

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QPRS ile pds bolumunden oluyor. Diag port açılıp pds programinda gorunen qualcoom portun icinde ulke kodlari var. Poland germany yada avusturya olani bulup aktif ediyorsunuz. Bizim ulkemizden farki şu mobil sebeke sinyali zayiflayinca devreye giriyor. Ancak ben surekli kullanmak istiyorum derseniz ucak moduna almaniz gerekecek
evet sürekli kapanıyordu görüşme tamm dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim

Oyla:

mhbabacan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 10
Konular
1
Merhaba, vowifi global de çalışıyor ve diğer romlarda çalışmıyorsa sıkıntı kullanılan farklı modem dosyalarından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Acaba global rom içinde ki modem dosyasını eu roma atarak yükleyebilir miyiz yada eu kurulu bir cihaza global romdan çektiğimiz modem dosyasını atabilir miyiz?

Oyla:
Üst Alt