- Adım
- M. Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Meslek
- Ofis Sorumlusu
- Konular
- 191
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Romların kurulumu, paylaşımı konusunda cihazdan cihaza değişiklik yok. Rom kurulumları aynıdır. Recovery dosyası custom recovery ile kurulur, fastboot dosyası Mi Flash ile kurulur, OTA dosyası Güncelleyici'den manuel seçilerek kurulur.Romu eğer varsa cihazı kullananın bilgisi dahilinde paylaşması daha sağlıklı olurdu
Cihazı kullanmayıp konu açınca birşeyler olmuş olmuyor sadece "konusu var ordan takip edin" oluyor halbuki bakıyorsunuz ki konu içeriği bomboş çünkü cihazı kullanmayan birisi öylesine konu olsun diye romların linkini bırakıp gitmiş
Bu arada forum kurallarını çiynemedim size siz diye hitap ediyorum hocam
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Sizin için öyle olmayabilir ancak Forum yöneticileri olarak cihazlar hakkında paylaşımlarda bulunmamız gerekiyor. Sadece bir romun bağlantısına ulaşmak bile birçok kullanıcıya yarar sağlamaktadır. Bu konuları açarken de cihaza sahip olmak ile ilgili bir kural/gereklilik yoktur.
Konuların içeriği çok doldurulabilir veya gerekli bilgiler verilip daha sade bir konu oluşturulabilir. İsterseniz diğer hocalarımızın da konularına bakın, bir tek ben konuyu sade oluşturmuyorum. Zaten Forum'da her durumla ilgili birçok konu var. Tekrar tekrar yazmak konuyu kalabalık kılar sadece.
Kısacası: konuyu açmam için cihazı kullanıyor olmam gerekmiyor. Konuyu daha fazla uzatmayınız. İyi forumlar.
Yazdıklarınızı tekrar okuyabilirsiniz.Kullanmadığınız telefonun rehberini neden paylaşıyorsunuz hocam şuan bana yardım lazım oldu nasıl yardımcı olabilirsin ki?
Yapmayın böyle şeyler lütfen