Globalciler için iyi haberMi 10 global hindistan fastboot romunu indirip fastboot üzerinden flaş yaptım ve çift sim oldu. Diğer global romları da denedim hepsinde tek sim göründü. Global romda sadece Hindistan çift simi destekliyor.
size bir sorum var Mi 10 yeni gelen güncellemeyi twrpden kurayım dedim olmadı. Yüklendikten sonra yine twrpye attı. Fastboottan denedim bu seferde vbmeta hatası aldım. Cihazda twrp var ama rom kurulsa dahi yine twrp de kalıyorum. Yardımcı olur musunuz?Eu rom ve çift sim tepsisi ile durum bu. 2. Slot süreden düşmesin diye beklemede şimdilikGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
size bir sorum var Mi 10 yeni gelen güncellemeyi twrpden kurayım dedim olmadı. Yüklendikten sonra yine twrpye attı. Fastboottan denedim bu seferde vbmeta hatası aldım. Cihazda twrp var ama rom kurulsa dahi yine twrp de kalıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Baseband rsa ile şifrelenmiş. Aşılması çok zor görünüyor maalesef.yolwerin
Bende her ikiside olmuyor nedense.
fastboot oem edl komutunu verince edl moda geçiyor Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 geliyor.
adb üzerinden setprop sys.usb.config diag,adb komutunu verince Qualcomm HS-USB Android DIAG 901D geliyor.
Mi 9T ve Mi 9T Pro cihazlarda işlem yaparken her ikiside adb den komut verdiğimizde geliyordu.