Yardım Mi 10 t pro Pubg mikrofondan giden sesin boğuk olması

PanzarTruck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi10T
Konular
1
Arkadaşlar denedim Bawer21 arkadaşımızın dediği gibi game turbo modunda seste gürültüyü azalt diye bir yer işaretlenmiş onu kaldırınca sorunum çözüldü ilginize t

Arkadaşlar denedim Bawer21 arkadaşımızın dediği gibi game turbo modunda seste gürültüyü azalt diye bir yer işaretlenmiş onu kaldırınca sorunum çözüldü ilginize teşekkürler
Kardeşim aynı sorun bendede var ben game turboya ana ekrandan giriyorum pubg mobile de yukarıdan kaydırdığıma gelmiyor nasıl halledeceğim?

uzman37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat Ünal
Cihazım
Mi 9 8/256
Konular
2
Kardeşim aynı sorun bendede var ben game turboya ana ekrandan giriyorum pubg mobile de yukarıdan kaydırdığıma gelmiyor nasıl halledeceğim?
Game turbo üzerinden yaptığım zamanda birkaç gün normal devam etti fakat sorun direk telefondan kaynaklı hoparlör ve mikrofon çok yakın örnek veriyorum WhatsApp üzerinden görüntülü konuştuğum halde dahi ses karşıya kötü boğuk gidiyor ancak kulaklık kullanarak önüne geçebiliyorum

0smanoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 10T P
Konular
0
Arkadaşlar yukarıda bahsedilen problem bende de var simdi deneyeceğim.oyunda boğuk ses gidiyor. Fakat bazı görüntülü konuşma uygulamalarinda bazen ses hiç gitmiyor ya da çok boğuk gidiyor WhatsApp instagramda falan sıkıntı yok ama bazı uygulamada ses durumu çok berbat bilgisi olan varsa yesillendirsin tesekkurler

Samet saglam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun
Cihazım
Xiaomi mi 10T
Konular
0
Ses sorunu çözüldü mü kardesim

Üst Alt