Yardım Mi 10 t pro Pubg mikrofondan giden sesin boğuk olması

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Arkadaşlar bende enteresan bir sorun var. Cihazım mi 10t dönüştürücü ile apple kulaklığı takıyorum. Pubg de oyunda iken mikrofon açtığım da oyunun efektleri kısılıyor. Ayak sesleri vb. Mikrofon sessize aldığım zaman normale dönüyor. Miui Global 12.0.9.0 kurulu. Dönüştürücü orijinal değil bununla ilgisi olabilir mi ? Yada aynı sorunu yaşayan var mı ? Burada anlatılan gameturbo daki ses kısmını kapatmak sorunu çözmedi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım bu sorun kulaklıkla ilgili, çünkü birçok İos kullanıcısı aynı sorunu yaşadığını söylüyor.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Sanırım bu sorun kulaklıkla ilgili, çünkü birçok İos kullanıcısı aynı sorunu yaşadığını söylüyor.
Aynı kulaklık ile mi 9t pro da sorunsuz oynuyordum.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Farklı bir kulaklık ile mi denesem acaba

Hocam emin olmamakla birlikte düşüncelerimi söylüyorum. Pubgdeki son güncelleme ile beraber bazı İos kullanıcıları bu sorunu yaşıyordu ve muhtemelen bu sorunu yaşayanlar İphone kulaklığı kullanıyordur. İmkanınız varsa başka bir kulaklık ile deneyin derim.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Tamamdır başka kulaklık deneyeceğim

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Hocam emin olmamakla birlikte düşüncelerimi söylüyorum. Pubgdeki son güncelleme ile beraber bazı İos kullanıcıları bu sorunu yaşıyordu ve muhtemelen bu sorunu yaşayanlar İphone kulaklığı kullanıyordur. İmkanınız varsa başka bir kulaklık ile deneyin derim.

Sorun kulaklıkta değilmiş. Sorunum Kullanmakta olduğum dönüştürücü nedeni ile kaynaklı imiş. Farklı bir dönüştürücü aldım. Sorunum çözüldü.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Sorun kulaklıkta değilmiş. Sorunum Kullanmakta olduğum dönüştürücü nedeni ile kaynaklı imiş. Farklı bir dönüştürücü aldım. Sorunum çözüldü.
Anladım hocam, doğru yönlediremediğim için üzgünüm, sizin adınıza sevindim, bilgilendirdiğiniz için ise teşekkür ederim.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Anladım hocam, doğru yönlediremediğim için üzgünüm, sizin adınıza sevindim, bilgilendirdiğiniz için ise teşekkür ederim.
Estağfurullah hocam sorun benimle ilgili :) ben eksik bilgi verdiğimi farkettim. Usb ses çıkışı olarak tanıdığını bildirmedim. Onun sebebi de daha önce böyle dönüştürücülü cihaz kullanmadım yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Mi 9 dan sonra cesaret edemiyorum almaya. Mi 10 T çok hoşuma gidiyor. Isınma var mı, lag yapıyor mu ? Benim cihaz 6.ayında batarya öldürdü ve aşırı ısınma vardı.
Katılıyorum mi9 a 5000 üstü para verdim ve kesinlikle karşılığını aldığımı düşünmüyorum pil 6 ayda bitti pubg hem jiroskopta hemde normal parmak hassasiyetinde sorun var geç algılıyor gibi oluyor bazen..

Üst Alt