Yardım Mi 10 t pro Pubg mikrofondan giden sesin boğuk olması

uzman37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat Ünal
Cihazım
Mi 9 8/256
Konular
2
Arkadaşlar merhabalar, Mi 10t pro aldım 5 gün önce görüntülü görüşmede veya normal sesli görüşmelerde test ettim herhangi bir problem olmadı fakat bu telefonu pubg oynamak için aldım ve pubg oynarken karşı tarafa sesimin boğuk anlaşılmaz gittiğini hatta çok kötü geldiğini söylediler. Konuyla alakalı telefonun tüm güncellemelerini yaptım, pubg silip tekrar yükledim önce güncellemesiz sonra tüm güncellemelerini yapıp denedim fakat yine aynı olduğunu söylediler. Telefonda bir problem olmadığını diğer denemelerden anlayabiliyorum fakat bununla karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen var mı ?

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Arkadaşlar merhabalar, Mi 10t pro aldım 5 gün önce görüntülü görüşmede veya normal sesli görüşmelerde test ettim herhangi bir problem olmadı fakat bu telefonu pubg oynamak için aldım ve pubg oynarken karşı tarafa sesimin boğuk anlaşılmaz gittiğini hatta çok kötü geldiğini söylediler. Konuyla alakalı telefonun tüm güncellemelerini yaptım, pubg silip tekrar yükledim önce güncellemesiz sonra tüm güncellemelerini yapıp denedim fakat yine aynı olduğunu söylediler. Telefonda bir problem olmadığını diğer denemelerden anlayabiliyorum fakat bununla karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen var mı ?
Game turbo açıksa ve ayarlarında sesle alakalı bir bölüm varsa, orayı kapatıp deneyin.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Şöyle söyleyim mi10t de mikrofon ve alt hoparlör konumlandırılması yanlış olmuş bence. Oyun oynarken elimiz mikrofon yerine denk geliyor o yüzden dolayı oluyor. Kulaklık takmanızı öneririm. Yada diğer türlü oynamanızı veyahut konsol almanızı tavsiye ederim. İyi günler.

uzman37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat Ünal
Cihazım
Mi 9 8/256
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkür ediyorum. Game turbo modunda geliştirilmiş ses diye birşey açıkmış deneyeceğim eğer düzelirse yine buraya yazarım.

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
Cevaplar için teşekkür ediyorum. Game turbo modunda geliştirilmiş ses diye birşey açıkmış deneyeceğim eğer düzelirse yine buraya yazarım.
bende bekliyorum denersen lütfen bilgilendir bende cihazı yeni aldım henüz kurulum yapmadım

uzman37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat Ünal
Cihazım
Mi 9 8/256
Konular
2
Arkadaşlar denedim Bawer21 arkadaşımızın dediği gibi game turbo modunda seste gürültüyü azalt diye bir yer işaretlenmiş onu kaldırınca sorunum çözüldü ilginize teşekkürler

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Mi 9 dan sonra cesaret edemiyorum almaya. Mi 10 T çok hoşuma gidiyor. Isınma var mı, lag yapıyor mu ? Benim cihaz 6.ayında batarya öldürdü ve aşırı ısınma vardı.

uzman37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nevzat Ünal
Cihazım
Mi 9 8/256
Konular
2
Isınma yok, lag kesinlikle yok pubg oynuyorum sürekli şarjı mi9 göre çok iyi tek sorunu var ağır ve biraz büyük ama her güzelin bir kötü yanı oluyor işlemci, grafik kartı efsane şekilde hızlı bir telefon

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Arkadaşlar bende enteresan bir sorun var. Cihazım mi 10t dönüştürücü ile apple kulaklığı takıyorum. Pubg de oyunda iken mikrofon açtığım da oyunun efektleri kısılıyor. Ayak sesleri vb. Mikrofon sessize aldığım zaman normale dönüyor. Miui Global 12.0.9.0 kurulu. Dönüştürücü orijinal değil bununla ilgisi olabilir mi ? Yada aynı sorunu yaşayan var mı ? Burada anlatılan gameturbo daki ses kısmını kapatmak sorunu çözmedi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt