Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 11 İnstaller uygulamasını telefona kuramadım hocam, paket ayrıştırken bir hata oluştu diyor. Telefon mi 6 olduğu için mi acaba Cihazla ilgili değil de sürümle ilgili olabilir. Cihazda Magisk varsa Apkmody sai uygulamasını dener misiniz. Root olmadan da çalışır ama rootla daha verimli olur.
Çözüm yüksek pil tasarrufu modu. Bunuda quickshortmaker uygulamasının içinden açman lazım. Açtıktan sonra istisnalarda pubg mobile seçıosun . Bir de aynı uygulama içinden Pil optimizasyonundan Pub bulup OPTİMİZE etmeyi seç. Ama bunları yapmadan önce tabi her zamanki gibi uygulamalar pil tüm verileri temizle . Sonra pubg Kısıtlama yok seç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu 2 ayarı bulup yapın.favorilere ekleyin her seferinden aramayın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun ise Telefon ısınanca Kendini Tasarruf moduna çekmeye zorluyor. Biz kendimiz yüksek Pil tasarrufuna alıyoruz. İstisnalardan Pubg Mobile seçtiğimiz zaman etkilenmiyor. Pil optimizasyonundan Oyunun optimize etme dediğimiz zaman Oyun hiçbirşeyden etkilenmiyor. Uzun araştırmalarım sonucu sonuç bu . İnşallah bidahaki güncellmede sorun ortadan kalkar
Bir ay a yakın oldu alalı.mi10t pro sırf pubg için almıştım..ilk etapta herşeyi denedim ama söyledndiği gibi bir kaç el sonra ısı 40 ı geçince otomatik olarak 60fps e düşüyordu..nasıl oldu bilemiyorum başka ayarlarıda kurcalamış olabilirim ama artık düşme olmuyor..Bir ara şey denemiştim,oyuna başlamadan cihazı pil tasarruf moduna alıyordum sonra düşen ekran yenileme hızını tekrar 144 e çıkartıyordum.ama artık stabil
cihazın ısısı 43 e kadar çıkıyor ama fps de düşme yok.43 ban göre sıcak ozaman ben ayarları üşürerek cihazı soğutuyorum.. sıcaklık için bir limitim olması lazım mı? cpu z'den bakıyorum oyun esansında sıcaklığa.