Yardım mi 10 T dokunmatik sorunu

• Konbuyu başlatan hose
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 3K

hose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Konular
21
Merhaba arkadaşlar mi 10T aldım cihazı çok beğendim ama bazen dokunmatiği basmıyor ekranı kapayıp açtıktan sonra dokunmatik çalışıyor üzerinde olan ekran korumayı değiştim yine aynı sorun yazılmsal bir sorun yada ayarlanan bir sorun olabilir mi by sorunu yaşayan arkadaşlarım oldu mu

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Aynı sorunu Poco F2 Pro da yaşıyorum oyunlarda bariz Bi tepkime sorunu var. Arıza yazılımsal mı yoksa panelden mi bilmiyorum. Ama can sıkıcı baya

hose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu Poco F2 Pro da yaşıyorum oyunlarda bariz Bi tepkime sorunu var. Arıza yazılımsal mı yoksa panelden mi bilmiyorum. Ama can sıkıcı baya
fiç twrp den format atmayı denedin mi şimdi telefoncu arkadaş format at düzelir diye yazmış

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50

engineerhk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
4
Merhaba arkadaşlar mi 10T aldım cihazı çok beğendim ama bazen dokunmatiği basmıyor ekranı kapayıp açtıktan sonra dokunmatik çalışıyor üzerinde olan ekran korumayı değiştim yine aynı sorun yazılmsal bir sorun yada ayarlanan bir sorun olabilir mi by sorunu yaşayan arkadaşlarım oldu mu
Bende mi 10 t pro aldım global ekran dokumatiği gezinirken sürüklerken bazen donup kalıyor tepkime vermiyor parmağın faklı yerleri ile çalıştırmaya çalıyorum düzeliyor ama bu hatayı genelde veriyor sanki parmak okumakta sıkıntı var gibi ekranın yada üstünde jelatinle geldi ondan mı acaba diyorum ama çıkartıp deneyen arkadaş var düzeltmemiş var mı çözümü bulan

mkaragur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 10 pro
Konular
2
Bendede aynı sorun var arkadaşlar yazılımsal bir sorun yoksa herkesin ekranının aynı bolgesinde olmazdı sorun düzelir güncelleme ile

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Ayarlardan telefon hakkında mıuı sürümü sağ tarafta 3 noktadan en son sürümü indire tıklayın ve temiz bir kurulum yapınız. Çekirdek sürümüne üst üste tıklayarak donanım testlerinizi yapınız. Sonuç olumsuz olursa telefonu ne zaman aldınız bilmiyorum 6 ay dolmadıysa değişim veyahut iade hakkınız vardır. Cihaz garantili ise bu durum geçerli. Thh bu hakkı size veriyor. İyi günler.

marjinalist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun alp
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Eu rom da sorun var. Global sürümlerde söz konusu sorun yok

mkaragur