Soru mi 10 t batarya değişimi

oski_58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
merhaba, sorum şudur cihazımın batarya ömrü baya azaldı rom değiştirmeme rağmen düzelmedi.

-Bataryanın kapasitesi azaldı.

-Orjinal batarya bulamadım bi tane edindim ve taktığımda malesef kendi üzerindekinden de vasat bi performans verdi :@

-Sorum şu, orjinal batarya edinebileceğim bi yer var mı? ya da diğer cihazların bataryalarını kendi cihazıma takarsam çalışır mı örn: başka 5000 mah lık bir xiaomi modelinin bataryası

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
merhaba, sorum şudur cihazımın batarya ömrü baya azaldı rom değiştirmeme rağmen düzelmedi.

-Bataryanın kapasitesi azaldı.

-Orjinal batarya bulamadım bi tane edindim ve taktığımda malesef kendi üzerindekinden de vasat bi performans verdi :@

-Sorum şu, orjinal batarya edinebileceğim bi yer var mı? ya da diğer cihazların bataryalarını kendi cihazıma takarsam çalışır mı örn: başka 5000 mah lık bir xiaomi modelinin bataryası
Orjinal bataryasını servis harici bulmak çölde su bulmaya benziyor hocam epey zor o iş, anca çıkma bulabilirsin bir ihtimal batarya sağlığı da şansa kalır,aynı değerde başka bir xiaominin bataryasını kullanabilmek için batarya filminin ucundaki soket kısmının anakart konnektorüne uyumlu olması gerek, tabi bunun yanında telefon firmaları çoğu telefonda üretim aşamasında bataryanın tasarımını da değiştirebiliyor, mesela batarya filmini daha kısa ya da daha uzun yapabiliyor, benim bildiğim mi10t /pro modeline uyan model yok redmi k30s ultra harici, zaten o da aynı telefon :)

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular