- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mi 10 Pro
- Meslek
- Askeri personel
- Konular
- 1
Hocam belirttiğiniz 2 sürümüde kullanmış birisi olarak şuan 20.10.16 yani en son sürümü kullanmaktayım. 20.9.24 evet ısınıyordu vede tam stabil değildi. Şuan 20.10.16 sürümü Daha akıcı ve stabil geldi bana şahsi fikrim.Teşekkürler,
Hocam teşekkürler, 20.9.24 kullandınız mı, 20.10.16 ile kıyaslandığında nasıl, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı, 20.9.24 çok ısınıyordu, bu son çıkanda kernel de değişmiş, umarım daha stabil olmuştur.
Not: Ayrıca bir konuya da değinmeden geçemeyeceğim, 20.10.15 sürümü sıkıntılı bir sürüm yüklememenizi tavsiye ederim.Stabil değil.
Şuan için güncel Mi 10 Pro eu.beta 20.10.16 sürümünü yüklemek isteyenler için link paylaşıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dikkat şarjınız en az %50 olmalı. Hocam öncelikle 1.adım cihazınızı her ihtimale karşı yedeklemeniz gerekir.Telefonum ses kaydedicisi yok orijinal nasıl yardımcı olursunuz bana
Daha sonra öncelikli sorum cihazınızda TWRP recovery yüklümü
Yüklü değil ise Mi 10/Mi 10 Pro bölümünden cihazınıza uygun en son çıkan güncel TWRP Yükleme adımlarını okuyarak twrp recovery yüklemeniz 2.adım olacaktır.
Eğer ki Twrp yüklü ise veyahut yüklediyseniz gelelim 3.adıma
1 üst mesajda belirtmiş olduğum linke tıklayarak veyahut daha eski Mi 10 Pro eu.beta romlardan bir dosyayı indirip cihazınızın hafızasına ana klasöre atınız.
Cihazı tamamen kapatıp ses açma ve güç(Power) tuşlarına basılı tutup ekranda mi logosu göründüğünde güç tuşuna basmayı bırakıp sadece ses açma(volume up) tuşuna basılı tutmaya devam edin taa ki ekranda TWRP Logosu ve yazısı görünene kadar .
Twrp logosu ve yazısı göründüğünde çıkan listeden herhangi bir şifre vs. Farklı birşey isterse cancel diyip geçin
Ekranda karşınıza Çıkan listeden wipe yazan yere basın.
Format data yazan yere basın.
Karşınıza yazı yazma yeri ve klavye çıkcak.
küçük harflerle yes yazıp okeyliyoruz.
Daha sonra geri tuşundan ana twrp ekranına dönüp reboot yazan yere basıp recovery seçeneğine basıyoruz.
Tekrar kendiliğinden twrp recovery ekranı logosu ve yazısı gelip açılacaktır.
Daha sonra cihazımızı kablo aracılığıyla bilgisayara bağlayıp indirmiş olduğumuz yazılım olan Xiaomi eu.beta rom yazılımımızı TWRP klasörü kalacak sadece cihazda onun içine atıyoruz.
Gönderme işlemi bittiğinde twrp ana menüsünden install seçip TWRP klasörünün içinde cihaza göndermiş olduğunuz yazılımı işaretleyip, install diyoruz ve bukadar.. yükleme işlemi bittiğinde cihaz biraz geç açılabilir. Yazılım da orjinal Xiaomi uygulamaları kullanılmış olup,(telefon,rehber ve sms vs.) Arama ayarlarına girdiğinizde otomatik görüşme kaydetme özelliğini aktif veya deaktif edebilirsiniz harici olarakta görüşme yaparken elle manuel kayıt tuşuna basarak ta kayıt yapılabilir.
Not: Eğerki twrp recovery veyahut yazılım yükleme kısımlarını anlamadıysanız, forumda Mi 10/Mi 10 Pro bölümünde bulunan twrp recovery yükleme veya twrpden yazılım yükleme konularında daha detaylı bir şekilde anlatım üstadlarımız tarafından sunulmuştur.
Son düzenleme: