Yardım Mi 10 pro- Haftalık rom mu stabil mi ?

obulek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 10 pro
Konular
18
Arkadaşlar mi 10 pro için şuanda 12.0.4 xiaomi.eu rom kullanıyorum.
Deneyip kullanan arkadaşlar 12.1.3 mü önerirsiniz yoksa haftalık rom lardan 20.10.30 beğenenler var galiba diğer konuları okuyunca.
Açıkçası 12.0.4 romunda kamera makro çekimde hata veriyor bunun dışında da bi sorunum yok ne önerirsiniz ?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Şu an EU stabil ve haftalık kullanmanı şiddetle önermiyorum. Her ikisi Android 11 ve aşırı sorunlu. Forumlarına bakarsan herkes şikayetci. Şu an android 10 kullanan en son EU Stabil romunu kullanmanı öneririm. Ben de öyle kullanîyorum.

Eu ekipi artık Mi 10/Pro için android 10 güncelleştirmelerini durdurdu. Ekip Android 11-e yoğunlaştı. Çin stabil romunda mesela bu ay yeni android 10 yayınlandı,ama xiaomi.eu ekipi çıkartmadı. Android 11 ise Beta Stabil aşamasında. 2021-den erken stabil olacagını düşünmûyorum.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Oyla:

obulek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 10 pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an EU stabil ve haftalık kullanmanı şiddetle önermiyorum. Her ikisi Android 11 ve aşırı sorunlu. Forumlarına bakarsan herkes şikayetci. Şu an android 10 kullanan en son EU Stabil romunu kullanmanı öneririm. Ben de öyle kullanîyorum.

Eu ekipi artık Mi 10/Pro için android 10 güncelleştirmelerini durdurdu. Ekip Android 11-e yoğunlaştı. Çin stabil romunda mesela bu ay yeni android 10 yayınlandı,ama xiaomi.eu ekipi çıkartmadı. Android 11 ise Beta Stabil aşamasında. 2021-den erken stabil olacagını düşünmûyorum.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Tamam hocam çok teşekkür ederim ilginiz için :) bende zaten şuan android 10a çıkan son stabil romdayım. Mi 10 pro/ eu 12.0.4 te sizin öneriniz üzere bi süre daha bunu kullanayım o zaman..

Oyla:
Üst Alt