Soru Mi 10 Lite Youth (Vangogh) Bricked Only Edl Mode Com Port

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

setheleh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Setheleh
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Ben cidden şu şekilde konu açan yardım bekleyen arkadaşları anlayamıyorum.Burası bir forum ortamı yardım amaçlı kurulmuş ve gönüllülük esastır.
Ancak onarımı herkes tarafından yapılamayan elinden gelmeyen ya da imkanı olmayan işlerin ücreti ile yapılması çok normal değil mi ?
Zenex hocam,ve diğer yöneticiler buraya vakit harcıyor emek harcıyor bunların bir karşılığı olmadan bu iş ne kadar devam edebilir.Piyasada o kadar uçuk rakam talep eden insanlar olmasına rağmen bunu gelip buraya yazmanız da gülünç.

Yani siz demek istiyorsunuz ki ben telefonu bozarım ondan sonra da bana ücretsiz yardım etmek zorundasınız ücreti ile yardım yapan sahtekardır,faydacıdır ?
bunu mu anlamamız gerekiyor ?
Konuya zaten yeterince komik girmişsiniz Hem ingilizce yardım istiyorsunuz,normalde forumun ana dili Türkçe olmasına rağmen
ona rağmen Zenex hocam size yardımcı olmaya çalışıyor Türkçe konuştuğunuz ortaya çıkıyor,ve üstüne üstlük üslubunuzda değişiklik yapmadan hoş olmayan ithamlara başvuruyorsunuz ?Aklı başında vs bunlar nedir ?
Bence konu içerisinde bu sözün kimse söylenmesi gerektiğini üyeler okuyarak anlamıştır.
İkinci olarak Zenex hocam size silah zoru ile cihazı ücreti ile yapılacağını belirtmiyor taktiri size bırakıyor
ama ona rağmen önce destek bekleyip sonra ücretini öğrenince U dönüşünüze güldüm açıkçası clap~~
Size Çin için iyi yolculuklar dilerim yolunuz açık olsun çine kargoyla mı gönderirsiniz uçakla kendiniz mi gidersiniz bilemem ama umuyorum
fiyatlardan haberdarsınızdır.
1) Yardım istemekte hiçbir problem yok ben de bir sürü insana yardım ettim bu tip konularda
2) Çine gidip gelen arkadaşlarım var yani benim için hiç sorun değil sadece bir süre bekleyeceğim ki yedek telefonum var. Ancak ona da gerek kalmadı az önce bir arkadaşım yetkili hesabını bana iletti ve çin romunu edl mod üzerinden başarılı şekilde flash ladım.
3) Bu durumda olan arkadaşlar var ise özelden bana ulaşsınlar lütfen ücretsiz yardımcı olurum.
Konuyu da kilitleyin lütfen hem ihtiyaç kalmadı hem dr polemiğe döndü iş.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Konu, konu sahibinin aklisira yabancı olarak kendini göstermesi, yöneticileri yok yere meşgul etmesi ve üstüne saygısızlık yapması ve tartışmaya sürüklenmesi nedeni ile yeni cevaplara kapatılmıştır.

Tarafınıza uyarı puanı yansıtıldı. setheleh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt