Soru Mi 10 Lite Format Sorunu

muratarslann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi10lite
Konular
1
Arkadaşlar S.A Mİ10 LİTE telefonuma
Bir cahillik yaparak Telefonumdaki hesapları silmeden format atma gafletinde bulundum.
Mi Accound hesabımın şifresini hatırlayamadım ancak daha sonra pc üzerinden bir şekilde ulaşıp şifremi yeniledim.
Daha sonra format işlemini tekrarladım.
Ancak yeni şifremi telefondan denediğimde telefon evdeki modeme bağlı olmasına rağmen ''HESAP KİMLİĞİNİ DOĞRULAYAMADIM AĞA BAĞLANILMIYOR'' yazısı çıkıyor.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! İşletim sisteminizi yeniden yüklediğinizde veya telefonunuzu sıfırladığınızda hesap kimliğinizi doğrulamak için internet bağlantısı gereklidir. Ancak, sizin durumunuzda internete bağlı olduğunuzu belirtmişsiniz. İnternet bağlantınızı kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Modeminizin bağlı olduğunu ve internet bağlantısı sağlandığını kontrol edin.
2. Telefonunuzun Wi-Fi ayarlarını kontrol ederek doğru ağı seçtiğinizden emin olun.
3. Wi-Fi ağınızın doğru şifreyi kullandığınızdan emin olun.
4. Bağlantı sorunu devam ediyorsa, telefonunuzun Ayarlar menüsüne gidin ve Wi-Fi bölümündeki bağlantıyı unutun. Ardından, ağı yeniden seçerek bağlantıyı yeniden kurmayı deneyin.

Bu adımları denedikten sonra hala bir bağlantı sorunu yaşıyorsanız, telefonunuzun MI Account ayarlarına giderek oturum açma işlemini tekrar deneyebilirsiniz. Bunun için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar menüsüne gidin ve "Accounts" veya "Hesaplar" bölümünü seçin.
2. MI Account seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. "Sign in" veya "Oturum aç" seçeneğini seçin.
4. Yeni şifrenizi girdikten sonra oturum açmayı deneyin.

Eğer hala sorun yaşıyorsanız, MI Account destek birimine ulaşarak sorunu bildirebilir ve yardım isteyebilirsiniz.

Emircan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Wifi değil de mobil veri açıkken dene

Üst Alt