- Adım
- sabribey
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Meslek
- Operatör
- Konular
- 19
Xiaomi mı 10 MIUI 12 global rom nerde bulabilirim
Hocam hangi romu twrp menüsü üzerinden yükleyebilirimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRecovery
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot Rom
Recovery olanı twrp den kurabilirsiniz fakat custom romdan geçiş yapıyorsanız bölge sorunu olabilir temiz kurulum için Fastboot romu öneririmH
Hocam hangi romu twrp menüsü üzerinden yükleyebilirim
Hocam ben şuan wipe cache dalvik system yapıp twrpde kaldım eğer şuan cihazı açıp fastboot modunda apabilirmiyim cihaz kilitlenmez miRecovery olanı twrp den kurabilirsiniz fakat custom romdan geçiş yapıyorsanız bölge sorunu olabilir temiz kurulum için Fastboot romu öneririm
Mi flash ile Clean all yaparak kurabilirsiniz fastboot romuHocam ben şuan wipe cache dalvik system yapıp twrpde kaldım eğer şuan cihazı açıp fastboot modunda apabilirmiyim cihaz kilitlenmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merdanstbdw hocam saat 3 te uçağım var pek fazla vaktim yok yukarıda yazdğım soruna cewap yazma şanşınız var mı
Hocam cihazı açarsam bı sıkıntı olmaz mı Fastboot moduna girer miMi flash ile Clean all yaparak kurabilirsiniz fastboot romu
Fastboot a twrp den giriş yapabilirsiniz reboot/bootloader veya güç tuşu ile ses kısma tuşu aynı anda basılı tutarakHocam cihazı açarsam bı sıkıntı olmaz mı Fastboot moduna girer mi
Rica ederimçok sağolun hocam