Yardım Mİ 10 clean and lock yaptım

goscoper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DİYAR
Cihazım
Resmi NOTE 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
INDONESIA V14.0.4.0
Telefon Modeli
Mİ10 5G (umi)
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar arkadaşalr mi 10 cihazımda eu rom kullanıyodum çok fazla bug ve hatadan dolayı orijinal roma geçmeye karar verdim ve indonesia rom indirdim mi tool ile flashlarken başta hata aldım sonra uygulamayı kapatıp açtım otomatik clean and lock moduna geçmiş flashlamayı yaptım ccihaz açıldı sim 1-2 repair görmüş 1 klon yediği için kapalı sadece sim 1 i görğyor ve tekrar kilidi açmak için sim kart istiyor bu durumda bl yi nasıl açabilirim. lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhabalar arkadaşalr mi 10 cihazımda eu rom kullanıyodum çok fazla bug ve hatadan dolayı orijinal roma geçmeye karar verdim ve indonesia rom indirdim mi tool ile flashlarken başta hata aldım sonra uygulamayı kapatıp açtım otomatik clean and lock moduna geçmiş flashlamayı yaptım ccihaz açıldı sim 1-2 repair görmüş 1 klon yediği için kapalı sadece sim 1 i görğyor ve tekrar kilidi açmak için sim kart istiyor bu durumda bl yi nasıl açabilirim. lütfen yardımcı olun
Zenex
istanbulbalisi

Son düzenleme:

sof2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
general mobi
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zenex
istanbulbalisi
hindistan yada eu romda cift sim görür

Oyla:
Üst Alt