Yardım Mi 10 Çin versiyon...

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 10 Çin versiyon
Telefon Modeli
Mi 10 256gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar kısa süre içerisin de mi 10 almam gerek yurt dışında bir akrabam var ve 20 gün için de geri gelecek son şansım cihazı almak için. Alibaba da Çin versiyonu var genel de hızlı kargo yapıyorlar. Bilmek istediğim Çin versiyonu ile global arasın da nasıl bir fark var. Çin versiyonu alsam sıkıntı olur mu. Rom yükleme dil seçeneği vs. Acil yardım ederseniz çok sevinirim... Teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bl kilidini açıp twrp ile global rom yükleme şansımız var mı mesela.

bayram1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram hançe
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
9
Hocam ben şuan kullanıyorum cin versiyon 256 12 GB ram versiyon Vodafone kullanıyorum hiç bir sknti yok mi6 dada band 20 yok 2 yıl kullandım hala kullaniyorum hiç sknti yok band 20 sadece bi görüş bana göre aldırış etme band20 4.5 g Çekecegine çekmese daha iyi 3g daha iyi ama ben bir sorunla hiç karşılaşmadım ister kırsal ister şehirde basima gelmedi benim cekmeyipte başka cihazın çektiği yer

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam ben şuan kullanıyorum cin versiyon 256 12 GB ram versiyon Vodafone kullanıyorum hiç bir sknti yok mi6 dada band 20 yok 2 yıl kullandım hala kullaniyorum hiç sknti yok band 20 sadece bi görüş bana göre aldırış etme band20 4.5 g Çekecegine çekmese daha iyi 3g daha iyi ama ben bir sorunla hiç karşılaşmadım ister kırsal ister şehirde basima gelmedi benim cekmeyipte başka cihazın çektiği yer
Kesinlikle. İnsanlar band20 ile kafayı bozmuş durumda şuan. Hâlbuki 4.5g için verilen onlarca band'dan sadece birisi. Olmasa da olur

Oyla:
Üst Alt