Yardım Mi 10 Çin versiyon...

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 10 Çin versiyon
Telefon Modeli
Mi 10 256gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar kısa süre içerisin de mi 10 almam gerek yurt dışında bir akrabam var ve 20 gün için de geri gelecek son şansım cihazı almak için. Alibaba da Çin versiyonu var genel de hızlı kargo yapıyorlar. Bilmek istediğim Çin versiyonu ile global arasın da nasıl bir fark var. Çin versiyonu alsam sıkıntı olur mu. Rom yükleme dil seçeneği vs. Acil yardım ederseniz çok sevinirim... Teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bl kilidini açıp twrp ile global rom yükleme şansımız var mı mesela.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar kısa süre içerisin de mi 10 almam gerek yurt dışında bir akrabam var ve 20 gün için de geri gelecek son şansım cihazı almak için. Alibaba da Çin versiyonu var genel de hızlı kargo yapıyorlar. Bilmek istediğim Çin versiyonu ile global arasın da nasıl bir fark var. Çin versiyonu alsam sıkıntı olur mu. Rom yükleme dil seçeneği vs. Acil yardım ederseniz çok sevinirim... Teşekkürler...
Band 20 yoktur bildiğim kadarı ile. Özellikle Vodafone için büyük sıkıntı diyorlar
Bunun haricinde bazen cihaza özgü değişiklikler olabiliyor ama çok fark olmaz diye düşünüyorum
Aliexpress'ten imei numarasına sahip bütün cihazlar gümrükten gecemiyorlar bu da aklınızda bulunsun

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Band 20 yoktur bildiğim kadarı ile. Özellikle Vodafone için büyük sıkıntı diyorlar
Bunun haricinde bazen cihaza özgü değişiklikler olabiliyor ama çok fark olmaz diye düşünüyorum
Hocam özellikle global rom yükleme ile ilgili bir sorun var mı yok mu o önemli. Band 20 mi9se kullandığım da onda da yoktu ama büyük sorun değil. Dil sorunu rom atma sorunu bunlar öncelik şu an için

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam özellikle global rom yükleme ile ilgili bir sorun var mı yok mu o önemli. Band 20 mi9se kullandığım da onda da yoktu ama büyük sorun değil. Dil sorunu rom atma sorunu bunlar öncelik şu an için
Sıkıntı çıkmaz. Çoğu kişi Redmi k20pro'ya global rom atıyor hiçbir sıkıntı çekmiyor siz de çekmezsiniz. İlk mesajıma ekleme yaptım bakmanızda fayda var

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10

bl kilidini açıp istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz, vodafone kullanıyorsan şebeke konusunda sorun yaşaman muhtemel

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Aliexpress'ten imei numarasına sahip bütün cihazlar gümrükten gecemiyorlar bu da aklınızda bulunsun
Aliexpres den almıyorum alsam da başka ülkeye gönderip oradan eş dost getiriyor.

BL kilidini açıp istediğiniz rom'a geçebilirsiniz.
Band 20 yok sadece.
Peki bl kilidi açma da sorun yaşanır mı. Bir güvenlik koruması vs olabilir mi acaba.

bl kilidini açıp istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz, vodafone kullanıyorsan şebeke konusunda sorun yaşaman muhtemel
Tek sorun hat olsun onu da değişiriz artık. Tam da Vodafone kullanıyorum zaten :)

BL kilidini açıp istediğiniz rom'a geçebilirsiniz.
Band 20 yok sadece.
Hocam kilit açma ile ilgili koruma falan yoktur değil mi. Boşa çıkmayalım.

Son düzenleme:
Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Ben vodafone kullaniyorum telefonum cin versiyon imei repair li suana kadar sebeke ile hic sikinti yasamadim.
Telefonun bootloder kilidini actiktan sonra istedigin romu yukleyebilirsin. Mi flash ile ve ya twrp uzerinden.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Ben vodafone kullaniyorum telefonum cin versiyon imei repair li suana kadar sebeke ile hic sikinti yasamadim.
Telefonun bootloder kilidini actiktan sonra istedigin romu yukleyebilirsin. Mi flash ile ve ya twrp uzerinden.
Eyvallah hocam. Herkese sonsuz teşekkürler... Işık tuttunuz fikirleriniz ile

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12

Zaten global olanı alma,tek simli IMEI atılmıyor, mecburen çin versiyon dual simli alacaksin

Mi9 Pro 5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt