H Hungar Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Hüseyin Cihazım Mi note 3 Yaş 42 Konum Ankara Katılım 18 Ağustos 2018 Konular 8 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 Puanları 3 13 Temmuz 2020 #1 sadece mesaj ses seviyesini nasıl ayarlayabilirim? zil ses seviyesi yüksekte duruyor artarda mesaj gelince ses rahatsız ediyor.
sadece mesaj ses seviyesini nasıl ayarlayabilirim? zil ses seviyesi yüksekte duruyor artarda mesaj gelince ses rahatsız ediyor.
Bülentb Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Bülent Cihazım Redmi note 5 Yaş 48 Konum Bursa Katılım 12 Aralık 2018 Konular 8 Mesajlar 387 Çözümler 2 Tepkime puanı 352 Puanları 78 13 Temmuz 2020 #2 Hocam o ayar sadece miroom ve masik x romda var, Oyla: Oyla 0 Downvote
Superkahrmn Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mahmut Cihazım Xiaomi Mi Note3 Konum Manavgat Katılım 23 Ağustos 2017 Konular 40 Mesajlar 592 Tepkime puanı 349 Puanları 78 13 Temmuz 2020 #3 Mesaj zil sesini daha az rahatsız edecek bir zil sesi yapın bence. Oyla: Oyla 0 Downvote
H Hungar Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Hüseyin Cihazım Mi note 3 Yaş 42 Konum Ankara Katılım 18 Ağustos 2018 Konular 8 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 Puanları 3 13 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Bülentb' Alıntı: Hocam o ayar sadece miroom ve masik x romda var, Genişletmek için tıkla ... saol rom yükleyeceğim bu gidişle Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 13 Temmuz 2020 Superkahrmn' Alıntı: Mesaj zil sesini daha az rahatsız edecek bir zil sesi yapın bence. Genişletmek için tıkla ... öyle yaptım yine de birden yüksek ses rahatsız ediyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
Bülentb' Alıntı: Hocam o ayar sadece miroom ve masik x romda var, Genişletmek için tıkla ... saol rom yükleyeceğim bu gidişle Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 13 Temmuz 2020 Superkahrmn' Alıntı: Mesaj zil sesini daha az rahatsız edecek bir zil sesi yapın bence. Genişletmek için tıkla ... öyle yaptım yine de birden yüksek ses rahatsız ediyor.