Merhabalar

cukaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Adım: Atilla Mert
Telefon: Xiaomi mi5 gold 32gb (ithalatçı garantili)

Öğrenciyim mimarlık okuyorum herhangi bir sorusu olan olursa saat yer fark etmez sorabilir.

Şimdiden herkese teşekkürler

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim.

cukaman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoş buldum teşekkürler, Bir sorunum var ancak kimse yardımcı olmuyor baya bir araştırdım bulamadım.

Hepsiburada.comdan xiaomi mi5 aldım GOLD 32gb geldi telefonu çok beğendim ancak miui 7'nin 7.6.11.0 kararlı romu yüklü ve miui 8 e hiç bir şekilde geçiş yapamıyorum bu durum sizce neyden kaynaklanır. Garantisini bozmadan lütfen yardımcı olun

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hoş buldum teşekkürler, Bir sorunum var ancak kimse yardımcı olmuyor baya bir araştırdım bulamadım.

Hepsiburada.comdan xiaomi mi5 aldım GOLD 32gb geldi telefonu çok beğendim ancak miui 7'nin 7.6.11.0 kararlı romu yüklü ve miui 8 e hiç bir şekilde geçiş yapamıyorum bu durum sizce neyden kaynaklanır. Garantisini bozmadan lütfen yardımcı olun

Mi5 Bölümünde Unlock Ve Rom Yukleme Konularında Hem Videolu Hemde chatin_62 hocamın detaylı anlatımı var.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

Kutu kapalı kutumu geldi yoksa açıkmıydı. Bende n11 üzerinden aldım miui7 ile geldi ve direk telefon üzerinden miui8'e güncelledim. Eğer onu denediyseniz ilk önce unlock işlemini yapın daha sonra istediğiniz rom'u yükleyebilirsiniz

Mecarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Mi5
Konular
2
Kutu kapalı kutumu geldi yoksa açıkmıydı. Bende n11 üzerinden aldım miui7 ile geldi ve direk telefon üzerinden miui8'e güncelledim. Eğer onu denediyseniz ilk önce unlock işlemini yapın daha sonra istediğiniz rom'u yükleyebilirsiniz
Merhaba bende de 7.2.8.0.0 olarak geldi ve resmi rom değilmiş. Garanti bozulur mu unlock yapınca?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Üst Alt