Merhabalar

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Teşekkür ederim :) Haklısınız, forumdan haberim vardı fakat yeni kısmet oldu açıkcası üye olmak.
Telefonda root var mı yok mu bilmiyorum açıkcası.
Kontrol etmek için pc ye bağlamak gerekiyormuş, şirkette olduğumdan ona da bakamadım.

trojan89 'un tavsiyesi üzerine sanırım flash all yapmak daha iyi olacak, fakat bu noktada tekrar kurulumda google market gibi uygulamları kurmak gerekcek mi pek bilmiyorum. Bugüne kadar kafama takmadığımdan araştırmamıştım da ne yazık ki :)

Bu arada teşekkürler forumdaki herkes sizler gibiyse, baya iyi bir yere gelmiş oldum :)
Hayırlısı hocam :) miuiturkiye ailesi hepsi böyledir. Bu arada 29 Ekim'de miuiturkiye buluşması var. Forumda konusu vardır arama yaparsanız görürsünüz. Konuya dönecek olursak casibao hocam yanitlamis herşeyi :) bende ek olarak aynı tavsiye de bulunacağım. Fastboot global rom indireceksiniz bu arada dikkat edin o kısma. Kişisel dosyaları yedekleyin. Sonra kurulum yapın telefon tertemiz olsun

xiaomiFu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbra
Cihazım
mi5 128gb
Konular
1
Yanıtlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, arifakinti umarım katılabilirim, forumdan takip edeceğim :)

Üst Alt