Yardım Merhabalar

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
Merhaba ismim fatih daha önce bir çok xiaomi cihazı kullandım sorun yaşamadığım için üye olmamıştım şimdi hepsiburadadan aldığım mi 8 pro cihazım daha önce açılmış ve kullanılmış mi hesabı oluşturulmuş.Zaten giriş yapamadım ilk aldığımda telefonu şarjı bitik geldiğinde bi şüphe etmiştim şarja takıp açtığımda mi hesabı şifresi istediğini gördüm hepsiburada servise yollamamı ve rapor alamamı istedi bakalım Delta servise gönderdim ne sonuç çıkıcak ve ben ürünün değiştirilmesini istiyorum iadesini değil ama iade yapabiliriz sadece dediler delta servisten ne alakaysa bakalım burdan paylaşırım yine tekrar merhabalar ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba :) Adamlar kullanmış hesap oluşturmuş bide bunu paketleyip başkasına satıyorlar helal olsun bu arada Hepsiburadada Adalet iletişim satıcı firma kampanyaya girmişti geçen gün 2650 tl ye düşmüş gözüküyordu o şekilde aldım telefonu açtığımda bu şekilde bir sürprizle karşılaştım:)

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Geçmiş olsun hocam ama keşke daha önce foruma katılmış olsaydın da sorunsuz bir şekilde mi cihazinizla sizi tanımış olsaydık umarım ki problem ortadan kalkar ve sizleri devamlı aramızda görürüz
Bu platform benim gibi hiç sorun yaşamayanlarada hitap ediyor hocam
MIUI candır Mİ canan
Selametle

Fatihcakirca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam ama keşke daha önce foruma katılmış olsaydın da sorunsuz bir şekilde mi cihazinizla sizi tanımış olsaydık umarım ki problem ortadan kalkar ve sizleri devamlı aramızda görürüz
Bu platform benim gibi hiç sorun yaşamayanlarada hitap ediyor hocam
MIUI candır Mİ canan
Selametle

Bundan sonra devamlı bu forumda bulunucam forum çok aktif ve güzel:)

Üst Alt