Soru Merhabalar

Kürşat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
Yaklaşık 1 senedir mi5 kullanıyorum. Zamanla ekranda ses açma tuşlarının yanında ışık sızması oluştu. Sonraları da ahize sesi kendiliğinden kısıldı temizledim ama düzelmedi. Son olarak da şarj aleti bozuldu.Farklı bir şarj aleti kullanıyorum.Garantisi evobt den.Evobt tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Garantisi bitmeden göndermeli miyim karar veremedim. Teşekkürler.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Öncelikle geçmiş olsun keşke daha önceden aramızda olsaydınız 1 sene diyorsunuz hocam neyse sonunda geldiniz ya hoşgeldiniz benim şahsi fikrim servise gönder telefonu nasılsa garanti var ama evo için birşey diyemem selametle hocam

Kürşat84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun keşke daha önceden aramızda olsaydınız 1 sene diyorsunuz hocam neyse sonunda geldiniz ya hoşgeldiniz benim şahsi fikrim servise gönder telefonu nasılsa garanti var ama evo için birşey diyemem selametle hocam
Hoşbulduk. Evobt için yapılan yorumları okuyunca vazgeçmiştim. Ama belki xiaomiteknikservis i düsunebilirim. Ayrıca bu ses sorunu birçok xiaomi telefonda bulunuyormuş sanırım xda da root la bir takım çözüm önerileri var fakat roottan tam da anlamıyorum.Acaba ilerde yeni güncelleme ile düzelme ihtimali olabilir mi onu da düşünüyorum.Xiaomi güncelleme desteğini kestiğinde deneyebilirim.

Üst Alt