Soru merhabalar mi band3 nasıl resetlenir

Bülent topuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bülent
Cihazım
Samsung galaxy
Konular
1
Cihazımla eşleyemiyorum

K3r0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
RedmiNote9Pro
Meslek
Coder
Konular
0
fabrika ayarlarına dön dediğinde

Oyla:

Gokhanmiband

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
iPhone 7
Konular
1
Merhabalar ben mi band 3 cihazının kurulumunu yapamadım fabrika ayarlarına dönebilmek için cihazdın üzerinde ki numarayı girin diyor fakat bu numara nerde yazıyor onuda bulamadık

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Merhabalar ben mi band 3 cihazının kurulumunu yapamadım fabrika ayarlarına dönebilmek için cihazdın üzerinde ki numarayı girin diyor fakat bu numara nerde yazıyor onuda bulamadık
cihazın sol yan tarafındaki kod olabilir

Oyla:

sinangun34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
i phone
Konular
0
Cihazımla eşleyemiyorum
benimde cihazım iphone. ben android bir telefona bu proğramı yükleyerek reset attım bilekliğe. mi band 2 yazmasına aldırmayın. benim bileklite band 3 idi. kolaylıkla hallettim. tekrardan mi fit kurarsınız kullanacağınız telefona sonra tanıtırsınız.

Oyla:

Emrah5151

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
16 pro
Konular
0
Baya zaman geçmiş konu açılalı ama bende Mi Band 3 ü eski telefon eşleştirmesini kaldırmadan sıfırladım ve telefonu sattım, yeni telefona bağlamak istediğimde uygulama ;eski cihaz eşleştirmesini kaldırıp bilekliği fabrika ayarlarına çevirip tekrar dene şeklinde bir hata verdi. Ne denediysem yapamadım. Buraya denk geldim baktım ki burda da kesin bir çözüm bulunamamış. Başka bir yerden bir uygulama buldum onu android cihaza yükleyip bilekliği bağladım açıldı ve fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım şimdi normal bir şekilde ios cihazım ile kullanıyorum uygulamanın adı GadgetBridge belki işine yarayan olur diye yazma gereği duydum.

Oyla:
Üst Alt