Soru Merhabalar, İphone'dan Xiaomi'ye geçilir mi

Lordteam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kuzey
Cihazım
İphone 8 Plus
Konular
5
Elimde İphone 8 Plus cihaz var. Menüler vs herşey çok güzel her şeyi yapabiliyorum. Fakat batarya konusunda ilk başlarda çok güzeldi fakat şuanda yetersiz. 10.000'e kadar bütçe var Xiaomi modellerden biri alınır mı. Bataryası nasıl idare ediyor mu ? (Genelde youtube'dan video izlerim)

Yaklaşık - 3 yıldır iphone kullanıyorum, benim gibi düşünüp ardından android'e geçenler deneyimlerini yazarsa çok daha iyi olur sanırım.

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Hocam bence geçme, sonuçta Android iOS gibi her zaman stabil olmuyor. Batarya konusunda iyi evet, stabil de ama alışabilirim diyorsan mi 9 ile yeni bir dünyaya açılabilirsin. Kolay değildir iostan Android geçmek

Lordteam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kuzey
Cihazım
İphone 8 Plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence geçme, sonuçta Android iOS gibi her zaman stabil olmuyor. Batarya konusunda iyi evet, stabil de ama alışabilirim diyorsan mi 9 ile yeni bir dünyaya açılabilirsin. Kolay değildir iostan Android geçmek
Benim de en korktuğum şey şu alışma evresi, ama batarya durumu cidden bazen can sıkıcı olabiliyor. En iyisi gelecek diğer yorumlara da bakayım. Sonrasında karar verip bir tane cihaz alayım :) Öncelikle ben kullanayım alışamazsam, Anneye babaya hediye ederim

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Benim de en korktuğum şey şu alışma evresi, ama batarya durumu cidden bazen can sıkıcı olabiliyor. En iyisi gelecek diğer yorumlara da bakayım. Sonrasında karar verip bir tane cihaz alayım :) Öncelikle ben kullanayım alışamazsam, Anneye babaya hediye ederim

Hocam ben 4 yıl kısaca iOS 7den 11e kadar kullandım en son 8 plusum vardı sattım daha önce mi 8 kullanmıştım memnun kalmiş tim ama alışamadım aradan zaman geçti mi 9se aldım. Memnunmuyum evet ama bazen iOS olsaydı diyorum jailbreak yapıp keyfime bakardım diyorum. Yoksa xiaomi cihazları güzel ama bana arayüzü çok çocuksu geliyor ama stabil

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Madem bütçe sıkıntı değil ise Mi9 değil mi9 t pro tavsiye ederim çok daha büyük batarya ve çok daha şık tasarıma sahip. Bir kaç haftaya trye gelecek ona bir bakın derim.

oguzhanbekci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan Bekc
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Bütçeniz varsa ki var yazmışsınız Xiaomi uğraş gerektiren bi telefon yani Gcam yüklemek,her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak veya eksik şeyleri gördükçe keşke bu da olsa demek yerine orta seviye herhangi bir android cihaz alıp kullanmanız daha mantıklı. İos tamamen farklı bir işletim sistemi olduğu için beğenmezsenis çok zarar etmeden android cihazı satabilirsiniz. Beğenir alışırsanız daha iyi cihaz bakabilirsiniz :)

Lordteam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kuzey
Cihazım
İphone 8 Plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Madem bütçe sıkıntı değil ise Mi9 değil mi9 t pro tavsiye ederim çok daha büyük batarya ve çok daha şık tasarıma sahip. Bir kaç haftaya trye gelecek ona bir bakın derim.
Tr fiyatı sanırım henüz açıklanmamış , Özelliklere bakınca çok iyi duruyor. Fakat oguzhanbekci 'nin dediği gibi her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak gerekiyorsa bu durum tamamen bir eksi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeniz varsa ki var yazmışsınız Xiaomi uğraş gerektiren bi telefon yani Gcam yüklemek,her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak veya eksik şeyleri gördükçe keşke bu da olsa demek yerine orta seviye herhangi bir android cihaz alıp kullanmanız daha mantıklı. İos tamamen farklı bir işletim sistemi olduğu için beğenmezsenis çok zarar etmeden android cihazı satabilirsiniz. Beğenir alışırsanız daha iyi cihaz bakabilirsiniz :)

Araba çok sanayiye götürülünce sahibine gardaş olurmuş. Sanırım xiaomi de, uğraştıran gardaş model bir telefon :) Bu büyük sıkıntı

proledo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
3
Elimde İphone 8 Plus cihaz var. Menüler vs herşey çok güzel her şeyi yapabiliyorum. Fakat batarya konusunda ilk başlarda çok güzeldi fakat şuanda yetersiz. 10.000'e kadar bütçe var Xiaomi modellerden biri alınır mı. Bataryası nasıl idare ediyor mu ? (Genelde youtube'dan video izlerim)

Yaklaşık - 3 yıldır iphone kullanıyorum, benim gibi düşünüp ardından android'e geçenler deneyimlerini yazarsa çok daha iyi olur sanırım.
Geçilir

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
bende 5 yıl iphone 5s kullanıp pocophone a geçtim telefon hızlı ama o kadar çok sorunu var ki gerçekten verdiğim para haram zıkkım olsun dercesine şimdi uğraşıyorum iade etmek için.kendimce düşündüm bu kadar güçlü telefonda oyun oynarım şunu yaparım bunu yaparım ama hata etmişim genelde sosyal medyada takılıyorum oyun olarak sadece 101 :D. alışma sürecine gelirse ilk başlar tabi saçma geliyor ama sonradan çözüyorsun. benim kendi görüşüm bu kadar bütçen varsa iphone modelini yükselt

Üst Alt