o konuda fikrim yok kusura bakmayın (çin versiyonu hakkında)Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?
Cihazınızı aldiktan sonra duruma göre hareket ederiz burada. Aldığınız gibi kullanirsiniz muhtemelen.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o konuda fikrim yok kusura bakmayın (çin versiyonu hakkında)
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazınız hayırlı olsun Güle güle kullanın...
Hocam hepsiburada dan alacağınız cihaz global rom yüklü gelir neden çin romlu alasınız ki cihazı açıp global romda türkçe dille ve otadan gelecek güncellemeleri yükleyerek kullanacaksınız hiç bir işlem yapmanıza gerek yok sonrasında cihazın derinliklerine inmek için farklı işlemler yaparsınız.Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?
Hocam hepsiburada dan alacağınız cihaz global rom yüklü gelir neden çin romlu alasınız ki cihazı açıp global romda türkçe dille ve otadan gelecek güncellemeleri yükleyerek kullanacaksınız hiç bir işlem yapmanıza gerek yok sonrasında cihazın derinliklerine inmek için farklı işlemler yaparsınız.
Bildiğim kadarıyla;
Çin versiyonu LTE'yi desteklemiyor ve kırsalda 4G kullanımı özellikle Vodafone hatlarda sıkıntı, ayrıca rom vs. işlerinde sıkıntı oluyor diye forumdan okumuşluğum var... İşine karışmak gibi, aklını bulandırmak gibi olmasın ama forumda satış yapan arkadaşlardan da alabilirsin, hem fiyat uygun olur hem yazılım garantisi sunuyorlar... Ben bu şekilde aldım, sorun sıkıntı yok dört aydır.
Doğrudur hocam fakat hepsiburada içinde de farklı satıcılar olduğu için siz satıcısı hepsiburada olanı alırsanız ve de aldığınız zaman kutu üzerinde Global versiyon etiketi olur varsa sorun yaşamazsınız. Yoksa iade edersiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞurdan alacağım da şikayet edenler olmuş Çin romlu geldi diye o yüzden endişe ediyorum.
Kimden aldınız acaba?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞurdan alacağım da şikayet edenler olmuş Çin romlu geldi diye o yüzden endişe ediyorum.
Kimden aldınız acaba?
Aramıza şimdiden hoş geldinizSelamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden.