Soru Merhabalar, ilk kez Xiaomi kullanacağım.

Firotta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Daha almadım
Konular
1
Selamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden. :P

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?
o konuda fikrim yok kusura bakmayın (çin versiyonu hakkında)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Firotta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Daha almadım
Konular
1
Cihazınızı aldiktan sonra duruma göre hareket ederiz burada. Aldığınız gibi kullanirsiniz muhtemelen.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihazı aldıktan sonra buraya tekrar uğramak daha iyi olur gibi o zaman.

o konuda fikrim yok kusura bakmayın (çin versiyonu hakkında)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok ne kusuru :D teşekkür ederim

Cihazınız hayırlı olsun Güle güle kullanın...

Teşekkür ederim :P

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Teşekkür ederim. :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?
Hocam hepsiburada dan alacağınız cihaz global rom yüklü gelir neden çin romlu alasınız ki cihazı açıp global romda türkçe dille ve otadan gelecek güncellemeleri yükleyerek kullanacaksınız hiç bir işlem yapmanıza gerek yok sonrasında cihazın derinliklerine inmek için farklı işlemler yaparsınız.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bildiğim kadarıyla;

Çin versiyonu LTE'yi desteklemiyor ve kırsalda 4G kullanımı özellikle Vodafone hatlarda sıkıntı, ayrıca rom vs. işlerinde sıkıntı oluyor diye forumdan okumuşluğum var... İşine karışmak gibi, aklını bulandırmak gibi olmasın ama forumda satış yapan arkadaşlardan da alabilirsin, hem fiyat uygun olur hem yazılım garantisi sunuyorlar... Ben bu şekilde aldım, sorun sıkıntı yok dört aydır.

Oyla:

Firotta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Daha almadım
Konular
1
Hocam hepsiburada dan alacağınız cihaz global rom yüklü gelir neden çin romlu alasınız ki cihazı açıp global romda türkçe dille ve otadan gelecek güncellemeleri yükleyerek kullanacaksınız hiç bir işlem yapmanıza gerek yok sonrasında cihazın derinliklerine inmek için farklı işlemler yaparsınız.

Şurdan alacağım da şikayet edenler olmuş Çin romlu geldi diye o yüzden endişe ediyorum.

Bildiğim kadarıyla;

Çin versiyonu LTE'yi desteklemiyor ve kırsalda 4G kullanımı özellikle Vodafone hatlarda sıkıntı, ayrıca rom vs. işlerinde sıkıntı oluyor diye forumdan okumuşluğum var... İşine karışmak gibi, aklını bulandırmak gibi olmasın ama forumda satış yapan arkadaşlardan da alabilirsin, hem fiyat uygun olur hem yazılım garantisi sunuyorlar... Ben bu şekilde aldım, sorun sıkıntı yok dört aydır.

Kimden aldınız acaba?

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Şurdan alacağım da şikayet edenler olmuş Çin romlu geldi diye o yüzden endişe ediyorum.

Kimden aldınız acaba?
Doğrudur hocam fakat hepsiburada içinde de farklı satıcılar olduğu için siz satıcısı hepsiburada olanı alırsanız ve de aldığınız zaman kutu üzerinde Global versiyon etiketi olur varsa sorun yaşamazsınız. Yoksa iade edersiniz.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10