Soru Merhabalar, ilk kez Xiaomi kullanacağım.

Firotta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Daha almadım
Konular
1
Selamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden. :P

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Selamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden. :P
Cihazınız şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz clap~~ Alacağınız cihazın kategorisi burada Redmi 5 Plus. Herşeyi inceleyebilir. Takıldığınız her soruyu sorabilirsiniz. Yes~~

Oyla:

Betulorhnm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Betül
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
17
İyi günlerde kullanın derim :D.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Oyla:

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
İlk olarak kamera çok ışıklı ortamlarda gayet iyi ön kamerada portre gayet iyi yazılımsal olmasına rağmen pil de birgünü geçiriyor fakat mobil veride pil tüketimi çok hızlı oluyor yani 1 gün sanırsam zor çıkar oyunlarda sıkıntı çekmezsin pubg vs. herşeyi rahat rahat açıyor asphalt 8 de bile gayet akıcı miui 10 gayet akıcı zaten yakında miui 10.0.4.0 de gelicek onuda araştırısan bulabilrsin merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Oyla:

Firotta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Daha almadım
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz clap~~ Alacağınız cihazın kategorisi burada Redmi 5 Plus. Herşeyi inceleyebilir. Takıldığınız her soruyu sorabilirsiniz. Yes~~

Teşekkür ederim :P

İyi günlerde kullanın derim :D.

Teşekkürler :P

Bende hepsiburada'dan almayı planlıyordum oysa ki. Çin versiyonu ne gibi sıkıntılar yaratıyor?

İlk olarak kamera çok ışıklı ortamlarda gayet iyi ön kamerada portre gayet iyi yazılımsal olmasına rağmen pil de birgünü geçiriyor fakat mobil veride pil tüketimi çok hızlı oluyor yani 1 gün sanırsam zor çıkar oyunlarda sıkıntı çekmezsin pubg vs. herşeyi rahat rahat açıyor asphalt 8 de bile gayet akıcı miui 10 gayet akıcı zaten yakında miui 10.0.4.0 de gelicek onuda araştırısan bulabilrsin merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Telefondan oyun oynayan birisi değilim, aldığım zaman telefonu açıp kullanmaya başlayabilir miyim? Bir şey yapmam gerekiyor mu?

Oyla:

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Teşekkür ederim

Teşekkürler

Bende hepsiburada'dan almayı planlıyordum oysa ki. Çin versiyonu ne gibi sıkıntılar yaratıyor?

Telefondan oyun oynayan birisi değilim, aldığım zaman telefonu açıp kullanmaya başlayabilir miyim? Bir şey yapmam gerekiyor mu?
yani ben yaptığımı hayırlamıyorum ekstra birşey yaptığımı güncellemeler hesaba giriş vs fln

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Cihazınız şimdiden hayırlı olsun, arkadaşlar bilinmesi gerekenleri söylemişler. Siz de aramıza hoşgeldiniz bu vesile ile. :)

Oyla:

Firotta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Daha almadım
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız şimdiden hayırlı olsun, arkadaşlar bilinmesi gerekenleri söylemişler. Siz de aramıza hoşgeldiniz bu vesile ile. :)

Teşekkür ederim. :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?
Cihazınızı aldiktan sonra duruma göre hareket ederiz burada. Aldığınız gibi kullanirsiniz muhtemelen.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt