Cihazınız şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz Alacağınız cihazın kategorisi burada Redmi 5 Plus. Herşeyi inceleyebilir. Takıldığınız her soruyu sorabilirsiniz.Selamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden.
İyi günlerde kullanın derim .Selamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden.
Selamlar, Redmi 5 plus 3/32 alacağım yakın zamanda. Bana bilmem gerekenleri vs. söyleyebilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden.
Cihazınız şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz Alacağınız cihazın kategorisi burada Redmi 5 Plus. Herşeyi inceleyebilir. Takıldığınız her soruyu sorabilirsiniz.
İyi günlerde kullanın derim .
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak kamera çok ışıklı ortamlarda gayet iyi ön kamerada portre gayet iyi yazılımsal olmasına rağmen pil de birgünü geçiriyor fakat mobil veride pil tüketimi çok hızlı oluyor yani 1 gün sanırsam zor çıkar oyunlarda sıkıntı çekmezsin pubg vs. herşeyi rahat rahat açıyor asphalt 8 de bile gayet akıcı miui 10 gayet akıcı zaten yakında miui 10.0.4.0 de gelicek onuda araştırısan bulabilrsin merak ettiklerin varsa sorabilirsin.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani ben yaptığımı hayırlamıyorum ekstra birşey yaptığımı güncellemeler hesaba giriş vs flnTeşekkür ederim
Teşekkürler
Bende hepsiburada'dan almayı planlıyordum oysa ki. Çin versiyonu ne gibi sıkıntılar yaratıyor?
Telefondan oyun oynayan birisi değilim, aldığım zaman telefonu açıp kullanmaya başlayabilir miyim? Bir şey yapmam gerekiyor mu?
Cihazınız şimdiden hayırlı olsun, arkadaşlar bilinmesi gerekenleri söylemişler. Siz de aramıza hoşgeldiniz bu vesile ile.
Cihazınızı aldiktan sonra duruma göre hareket ederiz burada. Aldığınız gibi kullanirsiniz muhtemelen.Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazı aldıktan sonra açıp kullanabilecek miyim onu merak ediyorum, kullanmadan önce yapmam gerekenler var mı? Çin versiyonu olursa ne yapmam gerekiyor?