Yardım Merhabalar Bu Materyallerin Linklerini Atabilir misiniz?

cihaddumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihad
Cihazım
Mİ MİX 2
Konular
18
Merhabalar telefonumun kapağını değiştirmiştim fakat tam tutmadı bir video da bu malzemeleri gördüm bu malzemelerin linkini atabilir misiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Hocam dej de taksan kapağı sıkıştıracak aparatları alman laızm baska türlü oturmaz tam olarak

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Hocam dej de taksan kapağı sıkıştıracak aparatları alman laızm baska türlü oturmaz tam olarak

kapağı sıkıştıracak mengene gibi aparatlarda etkilidir ama yeterince paket lastikle aynı etkiyi alırsın hatta daha fazla lastik kullanarak daha fazlasınıda alırsın yine tercih size kalmış
siz anlamadınız beni, deji batarya kalın biraz diyorum ne kadar sıkıştırıp sabitlerseniz sabitleyin sıkıştırma aparatlarını çıkardığınızda batarya kalın olduğu için kapağı itiyor ve bir açıklık kalıyor kenarlarda ..

Oyla:

Rdau26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
deji bataryayı kendim montajladım. Sadece arkadaşımdan aldığım b7000 yada t7000 gibi bişeyle yaptıştırıdım şu ana kadar hiç oynama yok. Yapıştırdıktan sonra üzerine ağırlık koyup 2 saat beklemiştim. Güzel ve özenli bir şekilde yapıştırdım.

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
deji bataryayı kendim montajladım. Sadece arkadaşımdan aldığım b7000 yada t7000 gibi bişeyle yaptıştırıdım şu ana kadar hiç oynama yok. Yapıştırdıktan sonra üzerine ağırlık koyup 2 saat beklemiştim. Güzel ve özenli bir şekilde yapıştırdım.
valla sizin telefon neydi bilmiyorum hocam ama benim telefonuma uygun modeldeki deji batarya elime geçtiği ilk günden beri milimetrik kalın geliyor yuvaya
şişme gibi falan bir şeyi yok herhangi bir problem yaşamadım deşarj süresi falanda çok güzel ama dediğim gibi milimetrik bir kalınlık var
ölçülerini tam olarak birebir yapamamışlardır mi 6 da falan diye düşünüyordum ama belki sadece benim başıma gelmiş bir talihsizliktir bilemiyorum
hem bahsettiğiniz yapıştırıcılardan e8000 hemde 3m çift taraflı bant kullanmış akabinde 1 güne yakın lastiklerle sıkıştırılmış bir şekilde bekletmiş olmama rağmen lastikleri çıkarttıktan max yarım saat sonra batarya kapağı yukarı itti kenarlar açıldı yine

Oyla:

Rdau26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
valla sizin telefon neydi bilmiyorum hocam ama benim telefonuma uygun modeldeki deji batarya elime geçtiği ilk günden beri milimetrik kalın geliyor yuvaya
şişme gibi falan bir şeyi yok herhangi bir problem yaşamadım deşarj süresi falanda çok güzel ama dediğim gibi milimetrik bir kalınlık var
ölçülerini tam olarak birebir yapamamışlardır mi 6 da falan diye düşünüyordum ama belki sadece benim başıma gelmiş bir talihsizliktir bilemiyorum
hem bahsettiğiniz yapıştırıcılardan e8000 hemde 3m çift taraflı bant kullanmış akabinde 1 güne yakın lastiklerle sıkıştırılmış bir şekilde bekletmiş olmama rağmen lastikleri çıkarttıktan max yarım saat sonra batarya kapağı yukarı itti kenarlar açıldı yine

hocam cihazım mi6 bataryanın kalın gelme gibi bir durumu olmadı tam oturdu. Üstündeki soketi takarken orjinali gibi cuk diye oturmadı ama genede takılı durumda bir sıkıntı yaşamıyorum şu an.

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
hocam cihazım mi6 bataryanın kalın gelme gibi bir durumu olmadı tam oturdu. Üstündeki soketi takarken orjinali gibi cuk diye oturmadı ama genede takılı durumda bir sıkıntı yaşamıyorum şu an.
o zaman sorun benim bataryada galiba hocam ya
bahsettiğiniz gibi soket zor oturdu bendede ama batarya bariz kalın anlamadım gitti

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
o zaman sorun benim bataryada galiba hocam ya
bahsettiğiniz gibi soket zor oturdu bendede ama batarya bariz kalın anlamadım gitti

Hocam size gelen bataryada sorun var gibi görünüyor

Oyla:

Rdau26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
T 8000 ile yapıştırmışım hatta baktım fotoğraflara. Kapağı kaldırcak kadar kalınlık olmaması lazım hocam sizin bataryada sıkıntı var bence. Spigen kılıfla kullanıyorum telefon kılıf içinde bol olmasına rağmen kenarları ve üstleri hiç kalkmamış şimdi kontrol ettim.

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
T 8000 ile yapıştırmışım hatta baktım fotoğraflara. Kapağı kaldırcak kadar kalınlık olmaması lazım hocam sizin bataryada sıkıntı var bence. Spigen kılıfla kullanıyorum telefon kılıf içinde bol olmasına rağmen kenarları ve üstleri hiç kalkmamış şimdi kontrol ettim.
benim kenarlar hiç kapanmadı bile hocam şans yüzüme gülmemiş anlaşılan batarya konusunda
hatta muhtemelen bu açıklık yüzünden kamerada 2 gün önce bir leke bile belirdi
alkolle falan temizliyorum fiber optik bezle fayda etmiyor
neyse sağolun teşekkür ederim cevaplarınız için

Oyla:
Üst Alt