Usta a2 yi hiçmi araştırmadınız ezbere yazmışsın a2 saf android miuı değil bizde o anlattığın menüler yokkiHocam bende yakın zamanda aynı sorundan şikayetçiydim fakat çözdüm.
Rehber - Miui Reklamları Nasıl Devre Dışı Bırakılır ?
Hocam yukarıdaki konuya girin denilenleri yapın aynı işlemi müzik uygulaması ve indirilenler uygulaması için de yapın sonra ayarlar>ek ayarlar>gizlilik>bildirim erişimi kısmında msa kapatın sonra ayarlar>ek ayarlar>yetkilendirme ve geri alma kısmından da msa ile miuidaemon u kapatın reklamlardan kurtulun![]()
Garantili cihazlar napacak garanti dışı kslır rot ilemagisk ile root yetkisi verin ve program kullanın veya editlenmiş host dosyası
Pardon hocam mi a2 saf android olduğunu unutmuşumUsta a2 yi hiçmi araştırmadınız ezbere yazmışsın a2 saf android miuı değil bizde o anlattığın menüler yokki
Delta garantili cihazlar BL açıkken garanti dışı kalmıyor sanırım. Bu şekilde düşünüyorsanız mevcut programlar ile olduğu kadar engelleyebilirsinizGarantili cihazlar napacak garanti dışı kslır rot ile
ben bunları denetim çözüm olmadı telefon dururken ekranda reklam açılıyorHocam bende yakın zamanda aynı sorundan şikayetçiydim fakat çözdüm.
Rehber - Miui Reklamları Nasıl Devre Dışı Bırakılır ?
Hocam yukarıdaki konuya girin denilenleri yapın aynı işlemi müzik uygulaması ve indirilenler uygulaması için de yapın sonra ayarlar>ek ayarlar>gizlilik>bildirim erişimi kısmında msa kapatın sonra ayarlar>ek ayarlar>yetkilendirme ve geri alma kısmından da msa ile miuidaemon u kapatın reklamlardan kurtulun![]()