Merhaba ...

cemcoruh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem Çoruh
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
1
Herkese hayırlı günler dilerim ... Adım Cem Çoruh , Ankara'da oturmaktayım , yaş 41 kere maşAllah :) Bir çok Xiaomi ürünü ( telefonlar , kulaklıklar ve powerbank ) kullanmama rağmen ilk defa üye olup foruma giriş yapmış oldum . Şuan Mi5s 64/3 kullanmaktayım , yeni aldım ve sanırım yazılım sorunum var . Şuan cihazımda 8.0.10.0.0 mevcut , bu sürümden kaynaklı olduğunu düşündüğüm birkaç sorun yaşıyorum . Sorunlarımın en başında bazı uygulamaları açarken hata vermesi ve parmak izi sensörünün yavaş okuma yapması ve hata vermesi . Ayrıca telefonumda şarjdayken veya kullanımdayken ısınma ( 42/45 dereceler ) yaşamaktayım ... Bunların çözümü olabilecek rom ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim . Daha önce kötü bir deneyimim olduğu için kendi bulduğum romlarla girişmek istemedim bu işe :) İlginize şimdiden teşekkür ederim ...

cemcoruh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem Çoruh
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum , telefonumun şarjını tamamlayıp girişicem :)

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Isınma sorunu normal telefonun hızlı şarj özelliğinden kaynaklı ilk50 dolarken ısınır ve metal kasa sıcaklığı fazla iletir ama 50den sonra soğumaya başlar. Şarj hızlı doluyo olsun o kadar ısınma :) ben de mi5s kullanıyorum aynı ısınma bende de var. Parmak izini ise 3 4 tane parmakizi ekleyin aynı parmak ile okutma açısına göre değişebiliyo

cemcoruh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem Çoruh
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınma sorunu normal telefonun hızlı şarj özelliğinden kaynaklı ilk50 dolarken ısınır ve metal kasa sıcaklığı fazla iletir ama 50den sonra soğumaya başlar. Şarj hızlı doluyo olsun o kadar ısınma :) ben de mi5s kullanıyorum aynı ısınma bende de var. Parmak izini ise 3 4 tane parmakizi ekleyin aynı parmak ile okutma açısına göre değişebiliyo
Yaptım zaten o şekilde kullanıyorum ( 2 defa aynı parmağı kaydettim ) fakat yavaşlık var okumama var yinede :) Bakalım romu yükleyince düzelmeler olacak mı ?

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
Xiaomi şarj adaptörü kullanıyorsaniz hızlı şarj 3.0 vardır 9v 2A e kadar çıkabiliyor buda bataryaya ve bakır yollarına fazla yük bindirmesinden ısınmaya yol açıyor ısınmasını istemiyorsanız başka marka hızlı şarj desteklemeyen Sony öneririm veya bilgisayar ile şarj etmeniz ısınma problemi olmayacaktır parmak izi okuyucusu okumasında sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız aynı parmağı birkac profil açarak telefonunuzu tuttuğunuz şekilde okutun sorunun ortadan kalkacagini düşünüyorum halen aynı sorun devam ediyorsa parmak izi okuyucusunu nemli bir bez ile silinecek elinizde ıslaklık vb şeyler olduğunda okumama yapabilir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Yaptım zaten o şekilde kullanıyorum ( 2 defa aynı parmağı kaydettim ) fakat yavaşlık var okumama var yinede :) Bakalım romu yükleyince düzelmeler olacak mı ?
Benimkinde stabil rom yükledikten ve ek parmak izleri açtıktan sonra okumama veya yavaşlik sıkıntısi büyük oranda azaldı ama hala ıslak elle düzgün okuyamıyo , güncelleme gelirse düzelir mi bilmiyorum o özellik de tam olursa sorunu kalacağını sanmıyorum

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
12
Benimkinde stabil rom yükledikten ve ek parmak izleri açtıktan sonra okumama veya yavaşlik sıkıntısi büyük oranda azaldı ama hala ıslak elle düzgün okuyamıyo , güncelleme gelirse düzelir mi bilmiyorum o özellik de tam olursa sorunu kalacağını sanmıyorum
Islak el ile dokunmatik de çalışmasında sıkıntı olacaktır ıslak el ile okuyabilirse kandirilmasi daha kolay olucaktir oyuzden hassasiyeti yüksek olan okuyucular ıslak elde sıkıntı çıkarır

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Islak el ile dokunmatik de çalışmasında sıkıntı olacaktır ıslak el ile okuyabilirse kandirilmasi daha kolay olucaktir oyuzden hassasiyeti yüksek olan okuyucular ıslak elde sıkıntı çıkarır

Cihazın reklamlarında en çok üstünde durulan şeylerdendi o yönde beklentim vardı açıkçasi ama siz de haklısınız

cemcoruh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem Çoruh
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
1
Xiaomi şarj adaptörü kullanıyorsaniz hızlı şarj 3.0 vardır 9v 2A e kadar çıkabiliyor buda bataryaya ve bakır yollarına fazla yük bindirmesinden ısınmaya yol açıyor ısınmasını istemiyorsanız başka marka hızlı şarj desteklemeyen Sony öneririm veya bilgisayar ile şarj etmeniz ısınma problemi olmayacaktır parmak izi okuyucusu okumasında sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız aynı parmağı birkac profil açarak telefonunuzu tuttuğunuz şekilde okutun sorunun ortadan kalkacagini düşünüyorum halen aynı sorun devam ediyorsa parmak izi okuyucusunu nemli bir bez ile silinecek elinizde ıslaklık vb şeyler olduğunda okumama yapabilir

Teşekkür ediyorum ...

Üst Alt