- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 296
Bu samimiyet nereden geliyor?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu düşünüyordumHocam merak ettim de bu özgüvenin kaynağı nedir acaba ?
Merhabalar efendim ben forum kurallarını ihlal ettiğimi düşünmüyorum yetkililerle pm görüşmelerim sonucunda kullanmış olduğum sfk48221 hesabımın isim değişikliğinin sadece VIP kullanıcı ayrılacağı olduğu tarafıma bildirildi buna istinaden bende tekrar sıfır hesap açtım. Uyarı cezanızıda yerinde bulmadığımı bildirim.Hocam merak ettim de bu özgüvenin kaynağı nedir acaba ?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu düşünüyordum
Beyler ben uzun yıllardır çok farklı forum sayfalarında zaman harcadım birçoğu samimiyeti kardeşliği ve özgüveni benimseyen forum sayfalarıydı lakin sizin bu şekilde bi ithamını esefle kınıyorum.
Forum kurallarımızınRehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
2.7. Çoklu Üyelikler maddesini incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Ama ben çoklu hesap açmadım bunu anlatmaya çalışıyorum ilk hesabımın kullanıcı adı bazı sebeplerden dolayı değişemeyeceği için bende yeni hesap açtım ortada bi sahtekarlığın olduğunu düşünmüyorum ve forum kulları 2.7. maddesini tarafımca vicdanınıza bırakıyorum.