Yardım merhaba

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Cümleten selâmün aleyküm aranıza yeni katıldım uzun yıllarca android cihaz kullandım ve bir kaç ay önce telefoncu arkadaşımın ısrarı üzerine kıramadım iphone 6 aldım ama aldığıma alacağıma pişman oldum yıllarca herkese ios pişmanlıktır dedim ve bu söylediğimi kendi kendime kanıtlamış oldum şimdi xiaomi marka bir telefon almak istiyorum mi5 serisini baya tavsiye edenler var birde sizlere sormak istiyorum sizler hangi modeli tavsiye edersiniz tavsiye ettiğiniz cihazların eksi ve artılarını belirtseniz çok memnun olurum. İnternet'te bir çok sitede satış yapan firma var birazda bu kafamı karıştırıyor güvenilir satıcı varsa çok iyi olur.

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Hocam bütçe sıkıntınız yoksa direkt Mi Mix veya Mi 6 alın derim ikisi de mükemmel cihazlar şahsım adına Mi 5s den çok memnunum kasma donma vb şeyler yaşama şansınız hiç yok

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Telefon alırken senin için önemli olan unsurlar nelerdir bilemiyorum. Mi5 güzel telefon eğer o ekran boyutunda bir telefon almak istiyorsanız mi5s tavsiye ederim.Kasası metal ve yeni nesil bir işlemciye sahip mi5 e göre,kameralarda çok fazla fark olmasa da mi5s in kamerası biraz daha iyi gibi.. Biraz beklerim derseniz mi6 alın derim.Satıcı olarak isterseniz forumun kendi marketinden dilerseniz --SEFA-- hocamdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Gerek satış öncesi gerek satış sonrası --SEFA-- hocam size her türlü desteği verecektir.Şahsi fikrim alınabilecek en iyi fiyat performans telefonları xiaomi'dir.

Oyla:

mert.kpck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocam paranız varsa birkaç ay sonra hiç düşünmeden Mi6 alın. Eğer para sıkıntınız varsa maks 1300 civarı para ayırabilecekseniz o halde Mi5 Prime veya Mi5s 3/64 alın. Ama tavsiyem Mi6 dan yana.

Mi6 almak için karar verirseniz forumda satış yapan abiler var. Onlardan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tabii ürün henüz ellerine geçmemiş durumda. Geçince forum sallanır zaten :) (Sefa ve Orkun abi.)

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bütçe sıkıntınız yoksa direkt Mi Mix veya Mi 6 alın derim ikisi de mükemmel cihazlar şahsım adına Mi 5s den çok memnunum kasma donma vb şeyler yaşama şansınız hiç yok

Aslında kendi kendime bütçe koydum 1.800tl gibi mi 6 ve mix model fiyatlarını bilmiyorum şuanda kullandığım iphone 6 cihazımı satıp üzerine bir miktar ekleyip almayı düşünüyorum

Telefon alırken senin için önemli olan unsurlar nelerdir bilemiyorum. Mi5 güzel telefon eğer o ekran boyutunda bir telefon almak istiyorsanız mi5s tavsiye ederim.Kasası metal ve yeni nesil bir işlemciye sahip mi5 e göre,kameralarda çok fazla fark olmasa da mi5s in kamerası biraz daha iyi gibi.. Biraz beklerim derseniz mi6 alın derim.Satıcı olarak isterseniz forumun kendi marketinden dilerseniz --SEFA-- hocamdan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Gerek satış öncesi gerek satış sonrası --SEFA-- hocam size her türlü desteği verecektir.Şahsi fikrim alınabilecek en iyi fiyat performans telefonları xiaomi'dir.

benim için seri ve hızlı olması önemli nette mi5 pro önermiş birçok kişi mi5 serileri içinde en iyisi ve tavsiye edilen pro cihaz olarak gözlemledim. telefonda nadir oyun oynarım genellikle müzik dinleyip film dizi izlerim

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Hocam paranız varsa birkaç ay sonra hiç düşünmeden Mi6 alın. Eğer para sıkıntınız varsa maks 1300 civarı para ayırabilecekseniz o halde Mi5 Prime veya Mi5s 3/64 alın. Ama tavsiyem Mi6 dan yana.

Mi6 almak için karar verirseniz forumda satış yapan abiler var. Onlardan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tabii ürün henüz ellerine geçmemiş durumda. Geçince forum sallanır zaten :) (Sefa ve Orkun abi.)

mi6 dair hiç bir bilgim yok açıkcası özellik vs gibi bu kadar çok mi6 dendiğine göre vardır bişiler ben bi inceleme bilgi videoları izlesem hiçte fena olmaz :)

Oyla:

mert.kpck

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi5 Prime
Meslek
Öğrenci
Konular
5
mi6 dair hiç bir bilgim yok açıkcası özellik vs gibi bu kadar çok mi6 dendiğine göre vardır bişiler ben bi inceleme bilgi videoları izlesem hiçte fena olmaz :)

Hocam Mi6 nın üzerindeki donanımlar son seviye. İşlemcisi grafik işlemcisi ram tipi android versiyonu miui sürümü kamera sensörü vs vs hepsi son sürüm en güncel parçalar / yazılımlar. Bunları bir kenara koyup fiyatına bakınca insanın almaktan başka çaresi kalmıyor. Üstelik tasarım olarakta telefon kendini belli edince tadından yenmez oluyor. Çift kameranın vermiş olduğu bokeh etkisinin üst seviyelere çıkması da cabası.

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Hocam Mi6 nın üzerindeki donanımlar son seviye. İşlemcisi grafik işlemcisi ram tipi android versiyonu miui sürümü kamera sensörü vs vs hepsi son sürüm en güncel parçalar / yazılımlar. Bunları bir kenara koyup fiyatına bakınca insanın almaktan başka çaresi kalmıyor. Üstelik tasarım olarakta telefon kendini belli edince tadından yenmez oluyor. Çift kameranın vermiş olduğu bokeh etkisinin üst seviyelere çıkması da cabası.

şimdi izledim inceleme videosunu gerçekten güzel cihaz kafama yattı

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek