- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Cihazınız hayırlı olsun.
Aramıza Hoşgeldiniz..
Aramıza Hoşgeldiniz..
Hoşgeldiniz hocam. Cihazınız hayırlı olsunHerkese Merhaba note 8 pro ile xiaomi ailesine katıldım. 2 gündür kullanıyorum Samsung A8'den geçiş yaptım. Şimdi hiç güncelleme twrp rom indirme vs uğraşmadan ne kadar süre sonra miui 12 ve android 10 alırım ? Bilgisi olan var mı ?
aynı haberi bende biraz önce okudum pubg testini izledim gerçekten komediAramıza hoşgeldin cihazınızda hayırlı olsun bu arada güle güle kullanıntamda az önce 200 dolarlık note 8 pronun 1000 dolarlık samsung S20+tan daha iyi performans verdiği haberini okumuştum
hocam kullandığınız note 8 pro modeli mediatek işlemciye sahip aman dikkat edin root twrp ve rom işleri sakat iş o modelde işlemcisinden dolayı cihaz hardbrick olabiliyo tavsiyem global stabil sürümde kalmanız.
Aramıza hoşgeldin cihazınızda hayırlı olsun bu arada güle güle kullanıntamda az önce 200 dolarlık note 8 pronun 1000 dolarlık samsung S20+tan daha iyi performans verdiği haberini okumuştum
hocam kullandığınız note 8 pro modeli mediatek işlemciye sahip aman dikkat edin root twrp ve rom işleri sakat iş o modelde işlemcisinden dolayı cihaz hardbrick olabiliyo tavsiyem global stabil sürümde kalmanız.
Galiba an itibari ile yeni üye tahtımı kaptırmış bulunuyorum))
Forum üyeliğiniz ve Redmi Note 8 Pro cihazınız hayırlı olsun efendim. Ben de erkek kardeşi olan Redmi Note 8 kullanıcısıyım.Umarım memnun kalırsınız cihazınızdan.
İyi forumlar![]()
Hoşgeldiniz Eylül'de alırsınız diye biliyorumHerkese Merhaba note 8 pro ile xiaomi ailesine katıldım. 2 gündür kullanıyorum Samsung A8'den geçiş yaptım. Şimdi hiç güncelleme twrp rom indirme vs uğraşmadan ne kadar süre sonra miui 12 ve android 10 alırım ? Bilgisi olan var mı ?