Yardım merhaba mi 10 note wipe'dan sonra fastboot modunda kaldı

karasafak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
merhaba arkadaslar mi 10 note fastboot modunda kaldı flash atamıyorumhata veriyor Belirtilmemiş hata(0x80131604) hata kodu bu istenen dosya bulanamadı diyor yardım ederseniz seviniirm

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü paylaşırsanız daha kesin bir cevap verebiliriz ancak belirtmiş olduğunuz hata rom klasöründe gerekli dosyanın bulunmaması nedeniyle oluyor. tgz uzantılı rom dosyası değil de zip uzantılı recovery rom dosyası indirmişsinizdir, rom dizininde Türkçe karakter olabilir, rom klasörü düzgün çıkartılmamış olabilir, hatalı dizin gösterilmiş olabilir. İlk aklıma gelen sorunlar bu şekilde. Mi Flash ile Fastboot rom yükleme rehberlerini dikkatlice incelerseniz sorunu bulabilirsiniz.

Oyla:

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
merhaba arkadaslar mi 10 note fastboot modunda kaldı flash atamıyorumhata veriyor Belirtilmemiş hata(0x80131604) hata kodu bu istenen dosya bulanamadı diyor yardım ederseniz seviniirm
Yüksek ihtimalle miflash programının olduğu klasör yolunda boşluk yahut Türkçe karakter içeren kelimeler var klasör adlarından herhangi birinde, seçtiğiniz romda da aynı şekilde Türkçe karakter veya boşluk olunca genellikle bu hatayı verir. C dizinine a adında klasör oluşturun miflash programını oraya atın b adında tek harf klasör oluşturun kuracağınız romu oraya atın. Yine aynı hatayı alırsanız miflash sürümünü değiştirmeyi deneyin

Oyla:
Üst Alt